Wat zit er in... shampoo?

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Wybo Palstra

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen een vriendin vroeg: 'Wat is dat eigenlijk voor een stof en waarom zit die in shampoo', ben ik me daarin eens gaan verdiepen. Voordat ik het wist zwom ik in feitjes, eigenschappen en wetenswaardigheden. Nadat ik de eerste ingrediënten van een product had beschrevenvolgden er meer en zo ontstond er een database. Een deel hiervan ligt nu voor u in boekvorm, over de meer dan tweehonderd werkzame stoffen in een alledaags product, shampoo. Vrijwel iedereen gebruikt shampoo, maar slechts weinigen weten wat de genoemde ingrediënten op de verpakking precies doen.Daar komt vanaf nu verandering in.Wybo Palstra (Harlingen, 1960) is afgestuurd in de Moleculaire Wetenschappen, een studie aan de Universiteit Wageningen. Een brede studie die vakgebieden als natuurkunde, scheikunde, biologie en levensmiddelentechnologie aan elkaar knoopte. Na een afgebroken promotieonderzoek ging Wybo bij Philips Medical Systems aan de slag als programmeur vannieuwe scanmethoden. Via een omweg als projectmanager staat hij nu voor de klas als docent scheikunde bovenbouw havo en vwo. Scheikunde is onderdeel van de natuurkunde, biologie is ingewikkelde scheikunde en psychologie is ongelooflijk ingewikkelde scheikunde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wybo Palstra
Uitgever
GigaBoek
ISBN
9789085484325
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Beschrijving

Toen een vriendin vroeg: 'Wat is dat eigenlijk voor een stof en waarom zit die in shampoo', ben ik me daarin eens gaan verdiepen. Voordat ik het wist zwom ik in feitjes, eigenschappen en wetenswaardigheden. Nadat ik de eerste ingrediënten van een product had beschreven
volgden er meer en zo ontstond er een database. Een deel hiervan ligt nu voor u in boekvorm, over de meer dan tweehonderd werkzame stoffen in een alledaags product, shampoo. Vrijwel iedereen gebruikt shampoo, maar slechts weinigen weten wat de genoemde ingrediënten op de verpakking precies doen.
Daar komt vanaf nu verandering in.

Wybo Palstra (Harlingen, 1960) is afgestuurd in de Moleculaire Wetenschappen, een studie aan de Universiteit Wageningen. Een brede studie die vakgebieden als natuurkunde, scheikunde, biologie en levensmiddelentechnologie aan elkaar knoopte. Na een afgebroken promotieonderzoek ging Wybo bij Philips Medical Systems aan de slag als programmeur van
nieuwe scanmethoden. Via een omweg als projectmanager staat hij nu voor de klas als docent scheikunde bovenbouw havo en vwo. Scheikunde is onderdeel van de natuurkunde, biologie is ingewikkelde scheikunde en psychologie is ongelooflijk ingewikkelde scheikunde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wybo Palstra
Uitgever
GigaBoek
ISBN
9789085484325
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
166

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99