Wat voor type ben jij? (e-Book)

een verhaal over werken met MBTI, voor leidinggevenden en collega's

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Denise Hulst, Roel Schulte

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het ideale team samenstellen met MBTI Waarom duren onze vergaderingen altijd zo lang en leveren ze zo weinig op? En hoe kunnen we eindelijk eens werk gaan maken van effectief timemanagement? Zit iedereen in mijn team wel op de juiste plek? Waarom doen die anderen alles zo 'anders'? Om inzicht te krijgen in de uiteenlopende karakters op de werkvloer werken beroepskeuzeadviseurs, recruiters en organisatiedeskundigen al jarenlang met succes met de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), een van de meest toegepaste methodes om psychologische profielen op te stellen. De ‘managementroman’ Wat voor type ben jij? is het verhelderende verhaal van Nathalie, die leert te werken met MBTI. Door de vragen en twijfels van Nathalie én de vragen die je zelf moet beantwoorden, leer je je eigen voorkeuren en die van je collega’s herkennen en kun je een inschatting maken van ieders type. Je krijgt concrete handvatten aangereikt waardoor je beter begrijpt waarom ieder doet zoals hij doet. De beste basis om iedere taak tot een goed einde te brengen. Denise Hulst is eigenaar van trainings- en adviesbureau Het Betere Werken, dat zich specialiseert in advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werkprocessen. Roel Schulte is mede-eigenaar van trainings- en adviesbureau Verwondering, dat adviseert en coacht op thema’s als organisatieontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Denise Hulst, Roel Schulte
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000342549
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
2125992 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Het ideale team samenstellen met MBTI

Waarom duren onze vergaderingen altijd zo lang en leveren ze zo weinig op? En hoe kunnen we eindelijk eens werk gaan maken van effectief timemanagement? Zit iedereen in mijn team wel op de juiste plek? Waarom doen die anderen alles zo 'anders'?

Om inzicht te krijgen in de uiteenlopende karakters op de werkvloer werken beroepskeuzeadviseurs, recruiters en organisatiedeskundigen al jarenlang met succes met de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), een van de meest toegepaste methodes om psychologische profielen op te stellen.

De ‘managementroman’ Wat voor type ben jij? is het verhelderende verhaal van Nathalie, die leert te werken met MBTI. Door de vragen en twijfels van Nathalie én de vragen die je zelf moet beantwoorden, leer je je eigen voorkeuren en die van je collega’s herkennen en kun je een inschatting maken van ieders type. Je krijgt concrete handvatten aangereikt waardoor je beter begrijpt waarom ieder doet zoals hij doet. De beste basis om iedere taak tot een goed einde te brengen.

Denise Hulst is eigenaar van trainings- en adviesbureau Het Betere Werken, dat zich specialiseert in advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werkprocessen.

Roel Schulte is mede-eigenaar van trainings- en adviesbureau Verwondering, dat adviseert en coacht op thema’s als organisatieontwikkeling, leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Denise Hulst, Roel Schulte
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000342549
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
2125992 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99