Wat nu?

De inrichting van je verdere loopbaan

Prijs € 32,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Marc Schabracq

Hardback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is er om je te helpen als je je eigen werk en loopbaan anders wilt inrichten. Dit kan voortvloeien uit het verlies van je baan en hier gaat het boek ook uitgebreid op in. Het kan echter ook een kwestie zijn van het gevoel dat er iets schort aan je huidige werk. Een gevoel dat nogal eens opdoemt in het midden van je leven. Meer gaan doen wat je het liefste doet en waarin je waarschijnlijk ook het beste bent, daar gaat het om in dit boek. Het boek stelt je in staat jezelf naar ander werk of een andere zinvolle tijdsbesteding te leiden.Wie ben je eigenlijk, wat wil je nu werkelijk en wat houdt je tegen? Wat zou je nodig hebben om gelukkig te zijn? Misschien stuit je op onaangename waarheden, misschien leidt het zelfs tot radicale veranderingen in je leven, misschien ook wil je toch het liefst je huidige leven voortzetten en verder ontwikkelen, maar dan met meer aandacht en plezier. Ook goed. Hoe dan ook, het gaat hier om een kans. Waarom zou je er niet alles uit halen wat er inzit?Dr. Marc J. Schabracq is psycholoog en heeft als onafhankelijk organisatieadviseur en trainer in een groot aantal Europese profit- en non-profitorganisaties ervaring opgedaan met de menselijke kant van die organisaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marc Schabracq
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789055946969
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399

Beschrijving

Dit boek is er om je te helpen als je je eigen werk en loopbaan anders wilt inrichten. Dit kan voortvloeien uit het verlies van je baan en hier gaat het boek ook uitgebreid op in. Het kan echter ook een kwestie zijn van het gevoel dat er iets schort aan je huidige werk. Een gevoel dat nogal eens opdoemt in het midden van je leven. Meer gaan doen wat je het liefste doet en waarin je waarschijnlijk ook het beste bent, daar gaat het om in dit boek. Het boek stelt je in staat jezelf naar ander werk of een andere zinvolle tijdsbesteding te leiden.
Wie ben je eigenlijk, wat wil je nu werkelijk en wat houdt je tegen? Wat zou je nodig hebben om gelukkig te zijn? Misschien stuit je op onaangename waarheden, misschien leidt het zelfs tot radicale veranderingen in je leven, misschien ook wil je toch het liefst je huidige leven voortzetten en verder ontwikkelen, maar dan met meer aandacht en plezier. Ook goed. Hoe dan ook, het gaat hier om een kans. Waarom zou je er niet alles uit halen wat er inzit?


Dr. Marc J. Schabracq is psycholoog en heeft als onafhankelijk organisatieadviseur en trainer in een groot aantal Europese profit- en non-profitorganisaties ervaring opgedaan met de menselijke kant van die organisaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marc Schabracq
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789055946969
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99