Wat is, wat maakt en vormt de mens?

Prijs € 42,50

Niet beschikbaar

Henk Janssen

Hardback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik heb een psychologenpraktijk De Zwaluwe in Den Bosch. Praktijk voor integratieve psychologie en complementaire geneeskunde. Depressies, angsten, slaap - waakritme stoornissen, trauma's, en darmproblematiek zijn de voornaamste werkgebieden. Ook voeding en beweging word meegenomen in mijn behandelingen.Mijn genoten opleidingen zijn onder meer, studie psychologie, psycho-sociale therapie, klinische Psychologie Neurologie - en Immunologie (kPNI), sportgeneeskunde en diverse (medische) bijscholingstrajecten.Naast deze werkvormen hou ik me bezig met geneesmethoden die erop gericht zijn om (het ontstaan) ziekten op natuurlijke verantwoorde wijze te behandelen en de gezondheid te bevorderen, zonder schadelijke bijwerkingen. Ik heb getracht de lezer te informeren hoe het met onze gezondheid gesteld is, als we niet op onze gezondheid letten.Integratieve geneeskunde en psychologie richt zich niet zo zeer op de ziekte, klachten en beperkingen, maar op vitaliteit, welbevinden en mogelijkheden. Er bestaat een wisselwerking tussen lichaam en geest. De cliënt(e) heeft een actieve rol in het voorkomen van ziekte, zijn welbevinden en in zijn eigen genezingsproces.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Janssen
Uitgever
Henk Janssen
ISBN
9789087594992
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
443

Beschrijving

Ik heb een psychologenpraktijk De Zwaluwe in Den Bosch. Praktijk voor integratieve psychologie en complementaire geneeskunde. Depressies, angsten, slaap - waakritme stoornissen, trauma's, en darmproblematiek zijn de voornaamste werkgebieden. Ook voeding en beweging word meegenomen in mijn behandelingen.

Mijn genoten opleidingen zijn onder meer, studie psychologie, psycho-sociale therapie, klinische Psychologie Neurologie - en Immunologie (kPNI), sportgeneeskunde en diverse (medische) bijscholingstrajecten.

Naast deze werkvormen hou ik me bezig met geneesmethoden die erop gericht zijn om (het ontstaan) ziekten op natuurlijke verantwoorde wijze te behandelen en de gezondheid te bevorderen, zonder schadelijke bijwerkingen. Ik heb getracht de lezer te informeren hoe het met onze gezondheid gesteld is, als we niet op onze gezondheid letten.

Integratieve geneeskunde en psychologie richt zich niet zo zeer op de ziekte, klachten en beperkingen, maar op vitaliteit, welbevinden en mogelijkheden. Er bestaat een wisselwerking tussen lichaam en geest. De cliënt(e) heeft een actieve rol in het voorkomen van ziekte, zijn welbevinden en in zijn eigen genezingsproces.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Janssen
Uitgever
Henk Janssen
ISBN
9789087594992
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
443

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99