Wat is Rijkdom

miljonairs vertellen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Marja Manders, Edwin Haring

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel mensen hebben het idee dat geld gelukkig maakt, een eind maakt aan alle zorgen. Ook bij startende ondernemers zien we vaak als drijfveer dat ze rijk willen worden. Maar is dat wel de sleutel tot succes en geluk? Wij gingen op zoek naar mensen die het kunnen weten. In dit boek vertellen miljonairs openhartig hun persoonlijke verhaal. Hoe staan zij in het leven, wat drijft hen, wat maakt hen succesvol, wat betekent rijkdom voor hen? Mooie, inspirerende interviews voor iedereen die erover denkt zelf ondernemer te worden of gewoon nieuwsgierig is naar de mens achter het succes.Marja Manders werkt onder andere als freelance journaliste en tekst- schrijver. Van jongs af aan is zij gefascineerd door de vraag: waarom doen mensen wat ze doen? Daarom studeerde zij geschiedenis en journalistiek en is zij zeer geïnteres- seerd in psychologie, neurologie en aanverwante wetenschappen.Edwin Haring is belastingadviseur, fusie- en overnamedeskundige en executive coach vanuit zijn eigen bedrijf. Hierdoor komt hij vaak in aanraking met miljonairs en weet dat het hen vrijwel nooit om het geld gaat maar om andere zaken. Met dit boek wil hij graag andere ondernemers (op weg) helpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marja Manders, Edwin Haring
Uitgever
Of Course Belastingadviseurs BV
ISBN
9789082682106
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Veel mensen hebben het idee dat geld gelukkig maakt, een eind maakt aan alle zorgen. Ook bij startende ondernemers zien we vaak als drijfveer dat ze rijk willen worden. Maar is dat wel de sleutel tot succes en geluk? Wij gingen op zoek naar mensen die het kunnen weten. In dit boek vertellen miljonairs openhartig hun persoonlijke verhaal. Hoe staan zij in het leven, wat drijft hen, wat maakt hen succesvol, wat betekent rijkdom voor hen? Mooie, inspirerende interviews voor iedereen die erover denkt zelf ondernemer te worden of gewoon nieuwsgierig is naar de mens achter het succes.

Marja Manders werkt onder andere als freelance journaliste en tekst- schrijver. Van jongs af aan is zij gefascineerd door de vraag: waarom doen mensen wat ze doen? Daarom studeerde zij geschiedenis en journalistiek en is zij zeer geïnteres- seerd in psychologie, neurologie en aanverwante wetenschappen.

Edwin Haring is belastingadviseur, fusie- en overnamedeskundige en executive coach vanuit zijn eigen bedrijf. Hierdoor komt hij vaak in aanraking met miljonairs en weet dat het hen vrijwel nooit om het geld gaat maar om andere zaken. Met dit boek wil hij graag andere ondernemers (op weg) helpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marja Manders, Edwin Haring
Uitgever
Of Course Belastingadviseurs BV
ISBN
9789082682106
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99