Wat is er mis met de informatievoorziening in Nederland ?

Hoe toeslagen affaires kunnen ontstaan en kunnen worden voorkomen

Prijs € 12,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Anton Greve, Michiel van Lopik

Paperback | Augustus 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe komt het dat we al ruim 40 jaar problemen hebben met onze informatievoorziening? Wat komt er na de Toeslagenaffaire, wanneer vinden we het volgende grote datalek? Wiens kop moet dan weer rollen? Schrijvers geven in dit boek antwoord op het waarom. Ze spiegelen hun ervaringen aan de activiteiten en bevindingen van het Bureau ICT-Toetsing. En geven pragmatische oplossingen om de Nederlandse informatievoorziening op een hoger peil te brengen en de jaarlijkse miljardenverspilling een halt toe te roepen. Anton Greve: Verdiende zijn sporen in de ICT bij o.m. het GCEI, CAP, SOLIDIUM en Ordina waar hij in bijna alle functies actief was van programmeur tot analist. Van docent tot manager. Van sales tot CEO van zijn eigen bedrijf. Hij was initiatiefnemer en voorzitter van IIBA Nederland en was bij Ordina initiator en directeur van de Sofware Factory. Michiel van Lopik: Oprichter van ROUR Consult. Bekleedde diverse directierollen bij Ordina, Deloitte, Inter Access, Oracle e.a. organisaties in met name Centrale Overheidsomgevingen. Was betrokken bij diverse grote ICT-overheidsprojecten en tenders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anton Greve, Michiel van Lopik
Uitgever
SOLIM / Xirion BV
ISBN
9789090348711
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Hoe komt het dat we al ruim 40 jaar problemen hebben met onze informatievoorziening?

Wat komt er na de Toeslagenaffaire, wanneer vinden we het volgende grote datalek?
Wiens kop moet dan weer rollen?

Schrijvers geven in dit boek antwoord op het waarom. Ze spiegelen hun ervaringen aan de activiteiten en bevindingen van het Bureau ICT-Toetsing. En geven pragmatische oplossingen om de Nederlandse informatievoorziening op een hoger peil te brengen en de jaarlijkse miljardenverspilling een halt toe te roepen.

Anton Greve:
Verdiende zijn sporen in de ICT bij o.m. het GCEI, CAP, SOLIDIUM en Ordina waar hij in bijna alle functies actief was van programmeur tot analist. Van docent tot manager. Van sales tot CEO van zijn eigen bedrijf. Hij was initiatiefnemer en voorzitter van IIBA Nederland en was bij Ordina initiator en directeur van de Sofware Factory.

Michiel van Lopik:
Oprichter van ROUR Consult. Bekleedde diverse directierollen bij Ordina, Deloitte, Inter Access, Oracle e.a. organisaties in met name Centrale Overheidsomgevingen. Was betrokken bij diverse grote ICT-overheidsprojecten en tenders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anton Greve, Michiel van Lopik
Uitgever
SOLIM / Xirion BV
ISBN
9789090348711
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99