Wat ben je mooi mijn lief!

spiritualiteit van de liefde op de tonen van het hooglied

Prijs € 15,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Iny Driessen

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mensen hebben maar lief omdat God hen liefheeft en zoals God hen liefheeft. Dat is de boodschap die we mogen lezen in het merkwaardige bijbelse liefdeslied, het Hooglied. Merkwaardig, alleen al omdat dit liefdeslied opgenomen werd in de bijbel. Ook om de hartstochtelijke, warme mensentaal waarin het eeuwen geleden werd geschreven. Waar en hoe we ook leven, als gehuwden, religieuzen, priesters, vrije gezellen... liefde blijft de drijvende kracht in alle relaties die we aangaan. Een liefde die bemoedigt, bevestigt, teder en vruchtbaar is op heel veel manieren. De wandeling die we in dit boek door het Hooglied maken, wil aantonen hoe menselijke liefde een spiegel kan zijn van de goddelijke liefde. Het wil uitnodigen om te groeien en een ruime en onvoorwaardelijke liefde - naar het beeld van Gods liefde.Iny Driessen (1961-2015) was gehuwd met Jan Goyvaerts. Ze leefden in verbondenheid met de Karmel van Vilvoorde. Iny schreef jeugd- en kinderboeken en boeken voer geloof en gebed, waarvan een tiental samen met kardinaal Danneels. De manier waarop ze Elisabeths teksten benadert is doordrongen van haar concrete leven van elke dag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iny Driessen
Uitgever
Carmelitana Vzw, Uitgeverij
ISBN
9789076671185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Beschrijving

Mensen hebben maar lief omdat God hen liefheeft en zoals God hen liefheeft. Dat is de boodschap die we mogen lezen in het merkwaardige bijbelse liefdeslied, het Hooglied. Merkwaardig, alleen al omdat dit liefdeslied opgenomen werd in de bijbel. Ook om de hartstochtelijke, warme mensentaal waarin het eeuwen geleden werd geschreven.

Waar en hoe we ook leven, als gehuwden, religieuzen, priesters, vrije gezellen... liefde blijft de drijvende kracht in alle relaties die we aangaan. Een liefde die bemoedigt, bevestigt, teder en vruchtbaar is op heel veel manieren.

De wandeling die we in dit boek door het Hooglied maken, wil aantonen hoe menselijke liefde een spiegel kan zijn van de goddelijke liefde. Het wil uitnodigen om te groeien en een ruime en onvoorwaardelijke liefde - naar het beeld van Gods liefde.

Iny Driessen (1961-2015) was gehuwd met Jan Goyvaerts. Ze leefden in verbondenheid met de Karmel van Vilvoorde. Iny schreef jeugd- en kinderboeken en boeken voer geloof en gebed, waarvan een tiental samen met kardinaal Danneels. De manier waarop ze Elisabeths teksten benadert is doordrongen van haar concrete leven van elke dag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iny Driessen
Uitgever
Carmelitana Vzw, Uitgeverij
ISBN
9789076671185
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
130

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99