Wat als dit de hemel is? (e-Book)

hoe onze culturele mythen voorkomen dat we de hemel op aarde ervaren

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anita Moorjani

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vind de hemel op aarde met Anita Moorjani´s nieuwe boek! In Wat als dit de hemel is? gaat Anita Moorjani in op de sociale mythes in onze hedendaagse samenleving. Gevoelens van angst, schaamte en schuldgevoel worden ons opgelegd door onze cultuur. Moorjani leert je afscheid te nemen van deze gevoelens, leidt je naar je ware identiteit en geeft je zelfvertrouwen. Moorjani bespreekt tien verschillende mythes, waaronder: Je krijgt je verdiende loon Van jezelf houden is egoïstisch Vrouwen zijn het zwakke geslacht Moorjani ontkracht deze mythes door middel van persoonlijke verhalen en inzichten. Zo leert ze je de betekenis van onvoorwaardelijke liefde en hoe je van jezelf kunt houden. Ook staan er praktische tips en oefeningen in het boek waarmee je aan de slag kunt. Hiermee leer je de hemel op aarde te vinden!   ‘Anita’s verhaal geeft je een hernieuwd besef van wie je werkelijk bent en hoe je elke angst en zelfkritiek in je leven kunt overstijgen.’ Dr Wayne W. Dyer    Over de auteur Anita Moorjani werkte jarenlang in het zakenleven tot ze in april 2002 te horen kreeg dat ze terminale kanker had. Haar bijzonder genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd. Ze schreef haar eerste boek Ik moest doodgaan om mezelf te genezen. Moorjani houdt zich tegenwoordig bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring. Op Moorjani’s website kun je meer lezen over haar bijna-doodervaring. Volg ook Anita Moorjani’s Facebookpagina met haar inspirerende quotes! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anita Moorjani
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352272
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
645790 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

Vind de hemel op aarde met Anita Moorjani´s nieuwe boek!

In Wat als dit de hemel is? gaat Anita Moorjani in op de sociale mythes in onze hedendaagse samenleving. Gevoelens van angst, schaamte en schuldgevoel worden ons opgelegd door onze cultuur. Moorjani leert je afscheid te nemen van deze gevoelens, leidt je naar je ware identiteit en geeft je zelfvertrouwen.

Moorjani bespreekt tien verschillende mythes, waaronder:

  • Je krijgt je verdiende loon
  • Van jezelf houden is egoïstisch
  • Vrouwen zijn het zwakke geslacht

Moorjani ontkracht deze mythes door middel van persoonlijke verhalen en inzichten. Zo leert ze je de betekenis van onvoorwaardelijke liefde en hoe je van jezelf kunt houden. Ook staan er praktische tips en oefeningen in het boek waarmee je aan de slag kunt. Hiermee leer je de hemel op aarde te vinden!

 

‘Anita’s verhaal geeft je een hernieuwd besef van wie je werkelijk bent en hoe je elke angst en zelfkritiek in je leven kunt overstijgen.’ Dr Wayne W. Dyer 

 

Over de auteur

Anita Moorjani werkte jarenlang in het zakenleven tot ze in april 2002 te horen kreeg dat ze terminale kanker had. Haar bijzonder genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd. Ze schreef haar eerste boek Ik moest doodgaan om mezelf te genezen. Moorjani houdt zich tegenwoordig bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring. Op Moorjani’s website kun je meer lezen over haar bijna-doodervaring. Volg ook Anita Moorjani’s Facebookpagina met haar inspirerende quotes! 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anita Moorjani
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000352272
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
645790 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99