Warcross (e-Book)

Speler jager hacker pion

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marie Lu

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Warcross van Marie Lu Stel je voor: een virtual reality-game die de hele wereld beheerst... Voor de miljoenen spelers die elke dag inloggen is Warcross niet zomaar een virtual reality-game. Het is een hype, een lifestyle - en een belangrijke bron van inkomsten voor spelers over de hele wereld. Dat geldt ook voor hacker Emika, die als premiejager illegale gokkers opspoort. Als ze dringend geld nodig heeft, neemt Emika een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo's wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot. Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie Lu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000358908
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
2145295 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Beschrijving

Warcross van Marie Lu

Stel je voor: een virtual reality-game die de hele wereld beheerst...

Voor de miljoenen spelers die elke dag inloggen is Warcross niet zomaar een virtual reality-game. Het is een hype, een lifestyle - en een belangrijke bron van inkomsten voor spelers over de hele wereld. Dat geldt ook voor hacker Emika, die als premiejager illegale gokkers opspoort.
Als ze dringend geld nodig heeft, neemt Emika een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo's wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot.

Deze spannende scifi-thriller waarin werkelijkheid en virtual reality door elkaar lopen laat je niet meer los. Stap in de wereld van Warcross – een wereld die angstaanjagend dichtbij is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie Lu
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000358908
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
2145295 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
296

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99