Wanneer je maar wilt

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jennifer Probst

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuw deel in de heerlijk hotte, verslavende Onvoorwaardelijk-serie Toen Raven Bella Stratton nog een tiener was overleed haar vader bij een vreselijk auto-ongeluk. Bijna nog schokkender was het feit dat hij vergezeld werd door een haar onbekende vrouw, Diana Pierce, en dat ze twee koffers en tickets naar Parijs bij zich hadden. Beiden lieten een gezin met kinderen achter. Raven komt nooit helemaal over het trauma heen. Dalton Pierce heeft zijn leven in Californië achter zich gelaten om samen met zijn twee oudere broers Pierce Construction te runnen. Als hij op een avond een biertje drinkt in de lokale bar voelt hij zich onmiddellijk aangetrokken tot de goedgebekte, sexy barvrouw. Vastbesloten om haar te veroveren, biedt hij aan om de bar in zijn originele staat te herstellen, zodat hij haar dagelijks kan zien. Zijn verleidingsplan lijkt te werken en hij weet haar te vangen in een web van betovering. Maar Dalton weet niets van het geheim dat hun prille hartstocht kan vernietigen… of hun gewonde hart voorgoed kan helen.De pers over de boeken van Jennifer Probst‘Perfect voor de liefhebbers van romantische komedies die een tikkeltje verder durven te gaan.’ Chicklit.nl ‘Een fantastisch, intens verhaal.’ RT Book Reviews ‘Zal de harten van romance-liefhebbers zeker veroveren.’ Harlequin Junkie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer Probst
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022581322
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Een nieuw deel in de heerlijk hotte, verslavende Onvoorwaardelijk-serie

Toen Raven Bella Stratton nog een tiener was overleed haar vader bij een vreselijk auto-ongeluk. Bijna nog schokkender was het feit dat hij vergezeld werd door een haar onbekende vrouw, Diana Pierce, en dat ze twee koffers en tickets naar Parijs bij zich hadden. Beiden lieten een gezin met kinderen achter. Raven komt nooit helemaal over het trauma heen.
Dalton Pierce heeft zijn leven in Californië achter zich gelaten om samen met zijn twee oudere broers Pierce Construction te runnen. Als hij op een avond een biertje drinkt in de lokale bar voelt hij zich onmiddellijk aangetrokken tot de goedgebekte, sexy barvrouw. Vastbesloten om haar te veroveren, biedt hij aan om de bar in zijn originele staat te herstellen, zodat hij haar dagelijks kan zien. Zijn verleidingsplan lijkt te werken en hij weet haar te vangen in een web van betovering. Maar Dalton weet niets van het geheim dat hun prille hartstocht kan vernietigen… of hun gewonde hart voorgoed kan helen.

De pers over de boeken van Jennifer Probst
‘Perfect voor de liefhebbers van romantische komedies die een tikkeltje verder durven te gaan.’ Chicklit.nl
‘Een fantastisch, intens verhaal.’ RT Book Reviews
‘Zal de harten van romance-liefhebbers zeker veroveren.’ Harlequin Junkie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer Probst
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022581322
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99