Wakker met een wijsje

Opgroeien met muziek

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Esther Pantekoek, Jasper Smit

Hardback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Goed nieuws: om je kind te laten opgroeien met muziek hoef je helemaal geen muziekinstrument te kunnen bespelen. En ook zuiver zingen is écht niet nodig. In Wakker met een Wijsje vind je meer dan 75 feestelijke ideeën voor spelen met muziek voor elk moment. Vanaf het opstaan, verschonen en aankleden, tot het (leren) lopen, eten, tanden poetsen en weer naar bed gaan. Want met muziek kan je de dagelijkse routine soepeler laten lopen en de ontwikkeling van je kind stimuleren. Maar het is natuurlijk vooral heel leuk!Met dit boek wordt je kind niet de nieuwe Ed Sheeran of Beethoven (sorry), maar met een beetje geluk zorgt het wel voor een leven vol muziek voor het hele gezin. Oh, en als bonus houdt je kind later misschien wel van dezelfde muziek als jij!Esther Pantekoek (1981) is één van de oprichters van muziekschool deMuziekFabriek in Utrecht. Ze speelt soepeltjes ukelele en piano, maar haar echte talent is het plezier van muziek maken overbrengen op jonge en volwassen leerlingen. Ze deed allemaal superinteressante muzikale opleidingen en werkte jarenlang als muziekdocent en muziektherapeut in het speciaal onderwijs. Ze geeft Muziek op Schoot-lessen aan een snelgroeiende schare kinderen en ouders, en deed daarmee veel ideeën op voor dit boek.Ze woont met cabaretier en (kinder)liedjesschrijver Jasper Smit in een huis vol muziekinstrumenten waar iedereen aan mag zitten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Esther Pantekoek, Jasper Smit
Uitgever
Astronaut Boeken
ISBN
9789492744029
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Goed nieuws: om je kind te laten opgroeien met muziek hoef je helemaal geen muziekinstrument te kunnen bespelen. En ook zuiver zingen is écht niet nodig.

In Wakker met een Wijsje vind je meer dan 75 feestelijke ideeën voor spelen met muziek voor elk moment. Vanaf het opstaan, verschonen en aankleden, tot het (leren) lopen, eten, tanden poetsen en weer naar bed gaan. Want met muziek kan je de dagelijkse routine soepeler laten lopen en de ontwikkeling van je kind stimuleren. Maar het is natuurlijk vooral heel leuk!

Met dit boek wordt je kind niet de nieuwe Ed Sheeran of Beethoven (sorry), maar met een beetje geluk zorgt het wel voor een leven vol muziek voor het hele gezin. Oh, en als bonus houdt je kind later misschien wel van dezelfde muziek als jij!

Esther Pantekoek (1981) is één van de oprichters van muziekschool deMuziekFabriek in Utrecht. Ze speelt soepeltjes ukelele en piano, maar haar echte talent is het plezier van muziek maken overbrengen op jonge en volwassen leerlingen.
Ze deed allemaal superinteressante muzikale opleidingen en werkte jarenlang als muziekdocent en muziektherapeut in het speciaal onderwijs. Ze geeft Muziek op Schoot-lessen aan een snelgroeiende schare kinderen en ouders, en deed daarmee veel ideeën op voor dit boek.
Ze woont met cabaretier en (kinder)liedjesschrijver Jasper Smit in een huis vol muziekinstrumenten waar iedereen aan mag zitten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Esther Pantekoek, Jasper Smit
Uitgever
Astronaut Boeken
ISBN
9789492744029
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99