Waarom niet iedereen mij leuk hoeft te vinden

de mythe van de lovejunk

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bert van Dijk

Paperback | April 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er bestaan een hoop verslavingen, maar verslaving aan de liefde? Ja echt, het bestaat. Het betekent dat je een bijna ziekelijke behoefte hebt aan waardering, vriendschap, liefde, aandacht. De grootste zorg van een liefdesjunk is dat niet iedereen hem fantastisch vindt. Hij raakt van slag als anderen hem niet de beste, mooiste, liefste, aardigste en allerleukste vinden. Als iemand hem niet groet, denkt hij dat hij iets fout gedaan heeft en dat het dus voor altijd en eeuwig mis is tussen hem en die ander.Die afhankelijkheid van de waardering van anderen is de grootste valkuil van een lovejunk … Hij wijdt (vergooit) zijn leven aan het behagen en pleasen van andere mensen, juist om te voorkomen dat zij hem links laten liggen. Tot vervelens toe, met als gevolg dat mensen juist over hem heen gaan lopen en hij het averechtse effect bereikt: niemand wil hem nog. Niet iedereen hoeft je helemaal het einde te vinden, laat staan dat je je drie slagen in de rondte ‘draaikont’ om dat te bereiken. Dat lukt je per definitie nooit, want daarvoor zijn wij als mensen veel te verschillend. Hoe je uit die vicieuze gedragscirkel komt, leer je in dit boek.-Derde deel uit de De mythe van … serie-Auteur is een van Thema’s sterauteurs-Zeer toegankelijk en herkenbaar geschrevenBert van Dijk - 120 blz.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert van Dijk
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058715913
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
87

Beschrijving

Er bestaan een hoop verslavingen, maar verslaving aan de liefde? Ja echt, het bestaat. Het betekent dat je een bijna ziekelijke behoefte hebt aan waardering, vriendschap, liefde, aandacht. De grootste zorg van een liefdesjunk is dat niet iedereen hem fantastisch vindt. Hij raakt van slag als anderen hem niet de beste, mooiste, liefste, aardigste en allerleukste vinden. Als iemand hem niet groet, denkt hij dat hij iets fout gedaan heeft en dat het dus voor altijd en eeuwig mis is tussen hem en die ander.
Die afhankelijkheid van de waardering van anderen is de grootste valkuil van een lovejunk … Hij wijdt (vergooit) zijn leven aan het behagen en pleasen van andere mensen, juist om te voorkomen dat zij hem links laten liggen. Tot vervelens toe, met als gevolg dat mensen juist over hem heen gaan lopen en hij het averechtse effect bereikt: niemand wil hem nog.
Niet iedereen hoeft je helemaal het einde te vinden, laat staan dat je je drie slagen in de rondte ‘draaikont’ om dat te bereiken. Dat lukt je per definitie nooit, want daarvoor zijn wij als mensen veel te verschillend. Hoe je uit die vicieuze gedragscirkel komt, leer je in dit boek.

-Derde deel uit de De mythe van … serie
-Auteur is een van Thema’s sterauteurs
-Zeer toegankelijk en herkenbaar geschreven

Bert van Dijk - 120 blz.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert van Dijk
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058715913
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
87

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99