Waarom diëten niet werkt

Hoe je je eetgewoontes wél kunt veranderen

Prijs € 15,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Daan Remarque

Paperback | December 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Daan Remarque biedt eerste hulp bij falende voornemens.’ – de Volkskrant Bijna iedereen probeert weleens zijn eet- en drinkgedrag te veranderen. Om af te vallen, de alcoholconsumptie te verminderen of om gezonder te eten. Maar na het zoveelste dieet vliegen de kilo’s er weer aan, op Dry January volgt een ouderwets natte februari en het schap met chocoladerepen wint met gemak van onze vrome voornemens. De macht der gewoonte lijkt elke keer sterker dan gedacht. Maar het doorbreken van gewoontes kan wél. Het gaat alleen op een heel andere manier dan je zou denken. Niet met de diëten waar blijkens de verkoopcijfers heel veel mensen nog steeds hun hoop op richten. Wel door hinderlijke patronen te doorbreken. Waarom diëten voor jou niet werkt is een optimistisch boek vol voorbeelden, praktische tips én een helder stappenplan om je juist daar bij te helpen zodat je definitief geen last meer zult hebben van het o zo bekende jojo-effect. Na het lezen van Remarques boek wil je nooit meer aan een dieet beginnen (maar kun je toch afvallen), beweeg je met meer plezier, wordt een gezondere leefstijl makkelijker en weet je als geen ander hoe jij je gewoontes blijvend kunt veranderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daan Remarque
Uitgever
Volt
ISBN
9789021469362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

‘Daan Remarque biedt eerste hulp bij falende voornemens.’ – de Volkskrant

Bijna iedereen probeert weleens zijn eet- en drinkgedrag te veranderen. Om af te vallen, de alcoholconsumptie te verminderen of om gezonder te eten. Maar na het zoveelste dieet vliegen de kilo’s er weer aan, op Dry January volgt een ouderwets natte februari en het schap met chocoladerepen wint met gemak van onze vrome voornemens. De macht der gewoonte lijkt elke keer sterker dan gedacht.

Maar het doorbreken van gewoontes kan wél. Het gaat alleen op een heel andere manier dan je zou denken. Niet met de diëten waar blijkens de verkoopcijfers heel veel mensen nog steeds hun hoop op richten. Wel door hinderlijke patronen te doorbreken. Waarom diëten voor jou niet werkt is een optimistisch boek vol voorbeelden, praktische tips én een helder stappenplan om je juist daar bij te helpen zodat je definitief geen last meer zult hebben van het o zo bekende jojo-effect.

Na het lezen van Remarques boek wil je nooit meer aan een dieet beginnen (maar kun je toch afvallen), beweeg je met meer plezier, wordt een gezondere leefstijl makkelijker en weet je als geen ander hoe jij je gewoontes blijvend kunt veranderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daan Remarque
Uitgever
Volt
ISBN
9789021469362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99