Waarom de één wel dik wordt en de ander niet (e-Book)

De wetenschap achter vet

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Sylvia Tara

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Versla je vet met wetenschap! We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Zo ook biochemicus Sylvia Tara, een vrouw die zich afvroeg of lichaamsvet nu echt hardnekkiger is bij sommigen of dat het tussen de oren zit.  Na talloze onderzoeken is de conclusie duidelijk: genen, leeftijd, sekse kunnen je inderdaad dwarsbomen of goedgezind zijn. Maar het meest besproken stuk van ons lichaam biedt ook bescherming, voeding voor de hersenen en stuurt talloze processen aan die belangrijk zijn voor ons welzijn. Vet is niet zomaar een opslagplaats voor een overschot aan energie maar een slim en complex orgaan. Het weet óók als geen ander een comeback te maken na een lijnpoging… Maar niet getreurd, door de wetenschap uit dit boek leer je het stukje vet dat slecht is voor je gezondheid, te slim af te zijn. En het goede stuk, dat bescherming biedt en je hersenen voedt, te waarderen. Sylvia Tara studeerde biochemie aan de universiteit van San Diego. Ze was consultent voor McKinsey & Company en heeft gewerkt bij de grootste biotechnische bedrijven. Tara woont in de omgeving van Los Angeles.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sylvia Tara
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351756
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2017
Bestandsgrootte
591655 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Beschrijving

Versla je vet met wetenschap!

We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Zo ook biochemicus Sylvia Tara, een vrouw die zich afvroeg of lichaamsvet nu echt hardnekkiger is bij sommigen of dat het tussen de oren zit. 

Na talloze onderzoeken is de conclusie duidelijk: genen, leeftijd, sekse kunnen je inderdaad dwarsbomen of goedgezind zijn. Maar het meest besproken stuk van ons lichaam biedt ook bescherming, voeding voor de hersenen en stuurt talloze processen aan die belangrijk zijn voor ons welzijn. Vet is niet zomaar een opslagplaats voor een overschot aan energie maar een slim en complex orgaan. Het weet óók als geen ander een comeback te maken na een lijnpoging…

Maar niet getreurd, door de wetenschap uit dit boek leer je het stukje vet dat slecht is voor je gezondheid, te slim af te zijn. En het goede stuk, dat bescherming biedt en je hersenen voedt, te waarderen.

Sylvia Tara studeerde biochemie aan de universiteit van San Diego. Ze was consultent voor McKinsey & Company en heeft gewerkt bij de grootste biotechnische bedrijven. Tara woont in de omgeving van Los Angeles.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sylvia Tara
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000351756
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2017
Bestandsgrootte
591655 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99