Waardegedreven zorg, droom of werkelijkheid?

Reflecties op tien jaar ervaring binnen Santeon

Prijs € 30,95

Niet beschikbaar

Hardback | Maart 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zeven grote topklinische ziekenhuizen die transparant zijn over behandel resultaten en vanuit onderling vertrouwen van elkaar leren.Artsen en verpleegkundigen die bij elkaar in de keuken kijken en elkaar inspireren. Dat is de kracht van Santeon.Wat is echt belangrijk voor patiënten? We streven ernaar om dát inzichtelijk te maken met goede data. We omarmen de verschillen tussen de ziekenhuizen als kans om samen beter te worden. Zorgprofessionals, managers en bestuurders vinden elkaar in deze visie, waarbij transparantie en vertrouwen centraal staan. Multidisciplinair, samen met patiënten, dwars door silo’s en individuele belangen heen, verbeteren we continu de patiënten zorg. Dat is waarde gedreven zorgbinnen Santeon.Na tien jaar ervaring is het tijd voor reflectie. In dertig artikelen vertellen bestuurders, wetenschappers, artsen, verpleegkundig specialisten, programmamanagers en projectleiders over de successen en uitdagingen van waardegedreven zorg voor de toekomst. Maar ook de risico’s en valkuilen worden niet geschuwd. We hopen dat dit boek de lezer inspireert en daarmee waardegedreven zorg binnen én buiten Santeon een stap verder brengt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036826785
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2021
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Zeven grote topklinische ziekenhuizen die transparant zijn over behandel resultaten en vanuit onderling vertrouwen van elkaar leren.

Artsen en verpleegkundigen die bij elkaar in de keuken kijken en elkaar inspireren. Dat is de kracht van Santeon.

Wat is echt belangrijk voor patiënten? We streven ernaar om dát inzichtelijk te maken met goede data. We omarmen de verschillen tussen de ziekenhuizen als kans om samen beter te worden. Zorgprofessionals, managers en bestuurders vinden elkaar in deze visie, waarbij transparantie en vertrouwen centraal staan. Multidisciplinair, samen met patiënten, dwars door silo’s en individuele belangen heen, verbeteren we continu de patiënten zorg. Dat is waarde gedreven zorg
binnen Santeon.

Na tien jaar ervaring is het tijd voor reflectie. In dertig artikelen vertellen bestuurders, wetenschappers, artsen, verpleegkundig specialisten, programmamanagers en projectleiders over de successen en uitdagingen van waardegedreven zorg voor de toekomst. Maar ook de risico’s en valkuilen worden niet geschuwd. 

We hopen dat dit boek de lezer inspireert en daarmee waardegedreven zorg binnen én buiten Santeon een stap verder brengt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036826785
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2021
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99