Vrouwen & seks

van moederliefde tot seksrobot

Prijs € 19,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Maartje Laterveer

Paperback | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vrouwelijke seksualiteit is omgeven door taboes, clichés en restricties. Zoveel blijft ongezegd, ongeweten en ongekend - niet in de laatste plaats door vrouwen zelf. Een halve eeuw na de seksuele revolutie en vijfenvijftig jaar nadat de pil in Nederland werd geïntroduceerd, blijven vele vragen nog altijd onderbelicht. Maar door veranderende tijden en nieuwe wetenschappelijke inzichten weten we steeds meer over het vrouwelijk genot en wat vrouwen opwindt. Vooral de jonge generatie lijkt gezegend met een seksueel zelfvertrouwen dat hun moeders niet kenden. Is er sprake van een nieuwe seksuele bevrijding?Waar genieten vrouwen van? Wat windt ze op? Waar fantaseren ze over? Welke rol speelt hun uiterlijk in hun seksuele zelfvertrouwen? Hoe vrij en onafhankelijk zijn ze als het gaat om hun eigen seksualiteit? Welke rol speelt macht bij seks? En wat heeft dit alles met liefde te maken?In Vrouwen & seks: van moederliefde tot seksrobot verkent Maartje Laterveer de meest intieme en tegelijkertijd meest universele ervaringen van vrouwen en hun seksualiteit. In prikkelende essays laat ze zien wat het betekent om vrouw te zijn in de 21ste eeuw. Een inspirerend boek over seks, maar vooral ook over zelfvertrouwen, zelfkennis en vrijheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maartje Laterveer
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048850242
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

De vrouwelijke seksualiteit is omgeven door taboes, clichés en restricties. Zoveel blijft ongezegd, ongeweten en ongekend - niet in de laatste plaats door vrouwen zelf. Een halve eeuw na de seksuele revolutie en vijfenvijftig jaar nadat de pil in Nederland werd geïntroduceerd, blijven vele vragen nog altijd onderbelicht. Maar door veranderende tijden en nieuwe wetenschappelijke inzichten weten we steeds meer over het vrouwelijk genot en wat vrouwen opwindt. Vooral de jonge generatie lijkt gezegend met een seksueel zelfvertrouwen dat hun moeders niet kenden. Is er sprake van een nieuwe seksuele bevrijding?
Waar genieten vrouwen van? Wat windt ze op? Waar fantaseren ze over? Welke rol speelt hun uiterlijk in hun seksuele zelfvertrouwen? Hoe vrij en onafhankelijk zijn ze als het gaat om hun eigen seksualiteit? Welke rol speelt macht bij seks? En wat heeft dit alles met liefde te maken?

In Vrouwen & seks: van moederliefde tot seksrobot verkent Maartje Laterveer de meest intieme en tegelijkertijd meest universele ervaringen van vrouwen en hun seksualiteit. In prikkelende essays laat ze zien wat het betekent om vrouw te zijn in de 21ste eeuw. Een inspirerend boek over seks, maar vooral ook over zelfvertrouwen, zelfkennis en vrijheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maartje Laterveer
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048850242
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99