Vrijgeven, vieren van verbintenissen

Prijs € 17,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Anneke Wittermans

Hardback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met natuurfoto's van Theo NollenEen inspirerend lees- en kijkboekVoor mensen die in een veranderingsproces zitten enworstelen met loslaten, is inzicht over vrijgeven een verademing. Waar loslaten je met lege handen achterlaat, geeft vrijgeven het besef van eigen keuze en eigen waarde.Anneke Wittermans is docent Diadans van Stichting Beweegreden. Anneke ontwikkelde aanvankelijk het concept van 'Oerdans', waarmee zij landelijke bekendheid verwierf, dat zij geleidelijk omvormde naar 'Diadans'. Zij geeft lezingen, performances, consulten en trainingen bedoeld voor mensen die een bijzondere intentie hebben.Met Diadans creëert zij dansen voor vergeten inwijdingen. Een van deze inwijdingen belichaamt het proces van rouwen in diverse levensomstandigheden. 'Vrijgeven' komt van pas bij verandering en verlies. Het destilleert de waarde van ingewikkelde processen in bijvoorbeeld opvoeding, partnerschap, vriendschap, zelfontplooiing, ambitie, verlangens, ouder worden, mantelzorg, terminale zorg, lichamelijk welzijn, religie en migratie.Dit boek geeft een indruk van haar creatieve activiteiten door middel van poëtische, spirituele of biografische teksten en met inspirerende natuurfoto's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anneke Wittermans
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400810
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving


Met natuurfoto's van Theo Nollen

Een inspirerend lees- en kijkboek

Voor mensen die in een veranderingsproces zitten en
worstelen met loslaten, is inzicht over vrijgeven een verademing. Waar loslaten je met lege handen achterlaat, geeft vrijgeven het besef van eigen keuze en eigen waarde.

Anneke Wittermans is docent Diadans van Stichting Beweegreden. Anneke ontwikkelde aanvankelijk het concept van 'Oerdans', waarmee zij landelijke bekendheid verwierf, dat zij geleidelijk omvormde naar 'Diadans'. Zij geeft lezingen, performances, consulten en trainingen bedoeld voor mensen die een bijzondere intentie hebben.
Met Diadans creëert zij dansen voor vergeten inwijdingen. Een van deze inwijdingen belichaamt het proces van rouwen in diverse levensomstandigheden. 'Vrijgeven' komt van pas bij verandering en verlies. Het destilleert de waarde van ingewikkelde processen in bijvoorbeeld opvoeding, partnerschap, vriendschap, zelfontplooiing, ambitie, verlangens, ouder worden, mantelzorg, terminale zorg, lichamelijk welzijn, religie en migratie.
Dit boek geeft een indruk van haar creatieve activiteiten door middel van poëtische, spirituele of biografische teksten en met inspirerende natuurfoto's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anneke Wittermans
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400810
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99