Vrij uitzicht (e-Book)

Prijs € 14,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Anya Niewierra

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marion Pauw is ambassadeur voor Vrij uitzicht. Zij zegt over het boek:‘Het debuut van Anya Niewierra heeft het allemaal: een onopgeloste misdaad uit het verleden en een opbloeide romance in een spannende setting. Dit is nou een heerlijke thriller.’ DWDD Panellid Wim Krings over Vrij uitzicht:‘Een thriller die leest als een speer!’ Het leven van de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess nog om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk om haar grote liefde van lang geleden bij verrassing op te zoeken. Maar... het dorp Mosset, waar ze naar terugkeert, blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen... Vanaf de eerste bladzij zuigt Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, de lezer genadeloos dit ijzingwekkende verhaal binnen. Het vaste voornemen van Tess om het eeuwenoude château van Mosset als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen weldra op scherp. En wie is degene die zich schuilhoudt in het château en met geweld Tess' leven binnendringt? De in dit e-book toegevoegde sfeerfoto's van Mosset en omstreken, maken het verhaal nog levensechter. Anya Niewierra (1964) werd geboren in Kerkrade. Ze is werkzaam als algemeen-directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anya Niewierra
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000338382
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
2756299 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving


Marion Pauw is ambassadeur voor Vrij uitzicht. Zij zegt over het boek:
‘Het debuut van Anya Niewierra heeft het allemaal: een onopgeloste misdaad uit het verleden en een opbloeide romance in een spannende setting. Dit is nou een heerlijke thriller.’

DWDD Panellid Wim Krings over Vrij uitzicht:
‘Een thriller die leest als een speer!’

Het leven van de succesvolle zakenvrouw Tess Clement wordt getekend door een diep geheim. Wanneer haar moeder overlijdt en haar man er met een jongere vriendin vandoor gaat, weerhoudt niets Tess nog om de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Ze vertrekt naar Zuid-Frankrijk om haar grote liefde van lang geleden bij verrassing op te zoeken. Maar... het dorp Mosset, waar ze naar terugkeert, blijkt nog steeds in de ban van een serie raadselachtige verdwijningen van vrouwen...
Vanaf de eerste bladzij zuigt Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, de lezer genadeloos dit ijzingwekkende verhaal binnen. Het vaste voornemen van Tess om het eeuwenoude château van Mosset als vastgoed te ontwikkelen zet de verhoudingen weldra op scherp. En wie is degene die zich schuilhoudt in het château en met geweld Tess' leven binnendringt?

De in dit e-book toegevoegde sfeerfoto's van Mosset en omstreken, maken het verhaal nog levensechter.

Anya Niewierra (1964) werd geboren in Kerkrade. Ze is werkzaam als algemeen-directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anya Niewierra
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000338382
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
2756299 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99