Vrij en blij zelfstandig ondernemen

Prijs € 21,75

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Marja van der Ende

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wilt u zelfstandig ondernemen, maar heeft u last van onzekerheid? Faalangst? Verlegenheid? Perfectionisme? Raakt u al geblokkeerd bij de gedachten aan het zetten van de eerste stappen naar de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de boekhouder of de bank? Dit boek helpt u te ontdekken wat de functie van uw blokkades zijn en hoe u deze blokkades kunt doorbreken met behulp van simpele ontladingsoefeningen.Is het mogelijk om te genieten van uw onzekerheid, irritaties, machteloosheid, minderwaardigheidsgevoel en al die gedragsuitingen die zichtbaar worden op het pad naar zelfstandig ondernemerschap? Misschien kunt u zich dat op dit moment nog niet voorstellen, maar het antwoord is: ja! Met behulp van de visies MultiKracht® en Professioneel Hobbyen kunt ook u ontdekken hoe.Vrij en blij zelfstandig ondernemen betekent niet alleen dat u dit als doel voor ogen heeft, maar ook dat u ieder klein stapje op de weg ernaartoe bewust kunt beleven. Alles wat u meemaakt en heeft meegemaakt, krijgt een plekje in uw eigen rugzak aan kwaliteiten en is inzetbaar in de toekomst van uw eigen onderneming. Met alles wat in uw rugzak zit, kunt u een mooi bestaan opbouwen als zelfstandig professional.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marja van der Ende
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051797886
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

Wilt u zelfstandig ondernemen, maar heeft u last van onzekerheid? Faalangst? Verlegenheid? Perfectionisme? Raakt u al geblokkeerd bij de gedachten aan het zetten van de eerste stappen naar de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de boekhouder of de bank?

Dit boek helpt u te ontdekken wat de functie van uw blokkades zijn en hoe u deze blokkades kunt doorbreken met behulp van simpele ontladingsoefeningen.
Is het mogelijk om te genieten van uw onzekerheid, irritaties, machteloosheid, minderwaardigheidsgevoel en al die gedragsuitingen die zichtbaar worden op het pad naar zelfstandig ondernemerschap? Misschien kunt u zich dat op dit moment nog niet voorstellen, maar het antwoord is: ja! Met behulp van de visies MultiKracht® en Professioneel Hobbyen kunt ook u ontdekken hoe.

Vrij en blij zelfstandig ondernemen betekent niet alleen dat u dit als doel voor ogen heeft, maar ook dat u ieder klein stapje op de weg ernaartoe bewust kunt beleven. Alles wat u meemaakt en heeft meegemaakt, krijgt een plekje in uw eigen rugzak aan kwaliteiten en is inzetbaar in de toekomst van uw eigen onderneming. Met alles wat in uw rugzak zit, kunt u een mooi bestaan opbouwen als zelfstandig professional.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marja van der Ende
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051797886
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99