Vriendschap (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Leantine Dekker

Adobe PDF met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vier je vriendschap! Vrienden zijn onmisbaar. Vrienden met wie je kunt delen, lachen, huilen en samen geloven. Leantine Dekker neemt je mee op een inspirerende tocht langs vriendschappen in de Bijbel, zoals de vriendschap tussen Ruth en haar schoonmoeder Noömi, de eerlijkheid van Samuel naar Eli en de onvoorwaardelijke band tussen David en Jonatan. Dit boekje is een investering in je vriendschap. De verdiepingsvragen nodigen uit tot verder praten over wat vriendschap betekent. Een mooi cadeau!Leantine Dekker (1976) is theoloog en werkt als onderwijscoördinator en mentor op Bijbelschool De Wittenberg.Ze was medeauteur van de cursus Geloven met het hart.Daarnaast schrijft ze voor het blad Jente een column over geloofsopvoeding.Essentials - je geloof leven. Een bijbelstudieserie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Door de vele praktische voorbeelden staat de serie dicht bij het dagelijks leven. De hoofdstukjes zijn goed te gebruiken voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep. Met verdiepingsvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leantine Dekker
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023979005
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
17712040 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Beschrijving

Vier je vriendschap! Vrienden zijn onmisbaar. Vrienden met wie je kunt delen, lachen, huilen en samen geloven. Leantine Dekker neemt je mee op een inspirerende tocht langs vriendschappen in de Bijbel, zoals de vriendschap tussen Ruth en haar schoonmoeder Noömi, de eerlijkheid van Samuel naar Eli en de onvoorwaardelijke band tussen David en Jonatan. Dit boekje is een investering in je vriendschap. De verdiepingsvragen nodigen uit tot verder praten over wat vriendschap betekent. Een mooi cadeau!

Leantine Dekker (1976) is theoloog en werkt als onderwijscoördinator en mentor op Bijbelschool De Wittenberg.
Ze was medeauteur van de cursus Geloven met het hart.
Daarnaast schrijft ze voor het blad Jente een column over geloofsopvoeding.

Essentials - je geloof leven. Een bijbelstudieserie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Door de vele praktische voorbeelden staat de serie dicht bij het dagelijks leven. De hoofdstukjes zijn goed te gebruiken voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep. Met verdiepingsvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leantine Dekker
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023979005
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
17712040 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99