Vrede van onderuit

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Suzanne Wouters

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Suzanne Wouters is jarenlang werkzaam in haar centrum De Bosrank, Opleidings- en Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording, waar ze tracht mensen te sensibiliseren om op een eenvoudige ennatuurlijke manier meer evenwicht en geluk in hun leven te brengen.Daarnaast organiseert De Bosrank onder meer de geaccrediteerde opleiding tot Bachbloesemadviseur. Al deze kennis heeft al geresulteerd in drie boeken: 'In de voetsporen van Dr. Edward Bach' (2010), 'Het leven is zo eenvoudig!' (2011) en 'Liefde, Bachbloesems en Planeten' (2013). Deze boeken zijn nog steeds verkrijgbaar via uitgeverij Partizaan.Dit vierde boek 'Vrede van onderuit' gaat helemaal naar de kern van het leven en toont aan dat vrede enkel van onderuit kan ontstaan.In een wereld waar nog steeds zoveel geweld en agressie bestaat, is het meer dan ooit belangrijk om van onderuit vrede te brengen.Dit boek biedt je inzicht en wanneer je dit inzicht ook daadwerkelijk gaat toepassen, komt er meer geluk en vrede in je leven. En we gaan zien dat hoe meer mensen dit gaan toepassen er niet alleen vrede in het eigen leven komt, maar vrede in gans de wereld.Omdat juist de negatieve gemoedstoestanden er voor zorgen dat wij uit balans raken, legt de auteur ook het verband tussen de 7 principes en de 7 Bachnosoden en de daarbij horende Bachbloesems. Hierdoor past alles wondermooi in elkaar en ga je merken dat alles samenhangt.De witte roos op de cover staat symbool voor ware liefde, vrede en geluk. Tevens drukt ze spirituele ontplooiing uit, wat aangeeft dat men steeds verder inzicht krijgt naarmate men de Universele Liefde beter begrijpt. De witte roos staat ook bekend als 'Lichtvonk' of 'Oervertrouwen' en kan zowel een nieuw begin als een afscheid impliceren. Een afscheid van de oude manier van leven en een nieuw begin met meer inzicht en liefdevol handelen. Een witte roos staat ook symbolisch voor hoop, hoop voor de mensheid. Zoals altijd gebruikt de auteur geen moeilijke woorden, maar beschrijft ze het inzicht op zo'n manier dat het voor iedereen te begrijpen is.Hierdoor kan iedereen terug in balans komen en vrede, geluk en liefde in zijn leven ervaren. Laten we vandaag nog beginnen met vrede in ons eigen leven te brengen en mag dit een vredesvuur ontsteken dat zich over gans de wereld kan verspreiden!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Wouters
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462952195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
74

Beschrijving

Suzanne Wouters is jarenlang werkzaam in haar centrum De Bosrank, Opleidings- en Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording, waar ze tracht mensen te sensibiliseren om op een eenvoudige en
natuurlijke manier meer evenwicht en geluk in hun leven te brengen.
Daarnaast organiseert De Bosrank onder meer de geaccrediteerde opleiding tot Bachbloesemadviseur. Al deze kennis heeft al geresulteerd in drie boeken: 'In de voetsporen van Dr. Edward Bach' (2010), 'Het leven is zo eenvoudig!' (2011) en 'Liefde, Bachbloesems en Planeten' (2013). Deze boeken zijn nog steeds verkrijgbaar via uitgeverij Partizaan.
Dit vierde boek 'Vrede van onderuit' gaat helemaal naar de kern van het leven en toont aan dat vrede enkel van onderuit kan ontstaan.
In een wereld waar nog steeds zoveel geweld en agressie bestaat, is het meer dan ooit belangrijk om van onderuit vrede te brengen.
Dit boek biedt je inzicht en wanneer je dit inzicht ook daadwerkelijk gaat toepassen, komt er meer geluk en vrede in je leven. En we gaan zien dat hoe meer mensen dit gaan toepassen er niet alleen vrede in het eigen leven komt, maar vrede in gans de wereld.
Omdat juist de negatieve gemoedstoestanden er voor zorgen dat wij uit balans raken, legt de auteur ook het verband tussen de 7 principes en de 7 Bachnosoden en de daarbij horende Bachbloesems. Hierdoor past alles wondermooi in elkaar en ga je merken dat alles samenhangt.
De witte roos op de cover staat symbool voor ware liefde, vrede en geluk. Tevens drukt ze spirituele ontplooiing uit, wat aangeeft dat men steeds verder inzicht krijgt naarmate men de Universele Liefde beter begrijpt. De witte roos staat ook bekend als 'Lichtvonk' of 'Oervertrouwen' en kan zowel een nieuw begin als een afscheid impliceren. Een afscheid van de oude manier van leven en een nieuw begin met meer inzicht en liefdevol handelen.
Een witte roos staat ook symbolisch voor hoop, hoop voor de mensheid. Zoals altijd gebruikt de auteur geen moeilijke woorden, maar beschrijft ze het inzicht op zo'n manier dat het voor iedereen te begrijpen is.
Hierdoor kan iedereen terug in balans komen en vrede, geluk en liefde in zijn leven ervaren. Laten we vandaag nog beginnen met vrede in ons eigen leven te brengen en mag dit een vredesvuur ontsteken dat zich over gans de wereld kan verspreiden!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Wouters
Uitgever
Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress
ISBN
9789462952195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
74

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99