Vrede dichterbij

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Hein Stufkens

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wijsheid voor verwarrende tijdenVrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. En het biedt handreikingen en oefeningen om meer in vrede te leven met jezelf en anderen, en zo een bron van vrede te worden in deze woelige wereld. Als een rode draad loopt door dit boek de oproep tot gelijkmoedigheid, die kwaliteit die al sinds de Oudheid door filosofen en mystici wordt aanbevolen als de kortste weg naar vrede. De gelijkmoedige lijkt op een vijver met rustig water en is vrij van de keten van actie en reactie die steeds weer tot onvrede en geweld leidt.Hein Stufkens biedt ons een gids naar de gelijkmoedigheid. Lichtvoetig gaat hij voor op het steile pad. Als een goed docent doseert hij zijn levenswijsheid, en kruidt haar met humor.Gerard Mathijsen osb, abt St-Adelbertabdij EgmondWillen we een vredige wereld, begin in jezelf, in je directe omgeving. Dit prachtige boek van Hein leidt ons op de weg van vrede met jezelf, met je verleden, met je toekomst, met anderen, met de wereld. Willem Glaudemans, auteur van o.a. Boek van Vergeving, Boek van het Licht en de Liefde, Boek van het Zelf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hein Stufkens
Uitgever
edicola/bres
ISBN
9789492500694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Wijsheid voor verwarrende tijden

Vrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede en van conflicten in de wereld. En het biedt handreikingen en oefeningen om meer in vrede te leven met jezelf en anderen, en zo een bron van vrede te worden in deze woelige wereld. Als een rode draad loopt door dit boek de oproep tot gelijkmoedigheid, die kwaliteit die al sinds de Oudheid door filosofen en mystici wordt aanbevolen als de kortste weg naar vrede.
De gelijkmoedige lijkt op een vijver met rustig water en is vrij van de keten van actie en reactie die steeds weer tot onvrede en geweld leidt.
Hein Stufkens biedt ons een gids naar de gelijkmoedigheid. Lichtvoetig gaat hij voor op het steile pad. Als een goed docent doseert hij zijn levenswijsheid, en kruidt haar met humor.
Gerard Mathijsen osb, abt St-Adelbertabdij Egmond

Willen we een vredige wereld, begin in jezelf, in je directe omgeving. Dit prachtige boek van Hein leidt ons op de weg van vrede met jezelf, met je verleden, met je toekomst, met anderen, met de wereld.
Willem Glaudemans, auteur van o.a. Boek van Vergeving, Boek van het Licht en de Liefde, Boek van het Zelf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hein Stufkens
Uitgever
edicola/bres
ISBN
9789492500694
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99