Vrede begint bij jezelf

7 stappenplan

Prijs € 12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

M. Patel

Paperback | Januari 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als het leven uitdagingen met zich meebrengt, die je innerlijke rust verstoren en je een hulpeloos en machteloos gevoel geven, wat doe je dan? Dit kan een keerpunt zijn dat je de gelegenheid geeft om je leven een andere richting te geven, je referentiekader te herzien en daarmee je belevingswereld. Er breekt een nieuwe fase aan, een expansie in jezelf. Het leven zal nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Er opent zich iets dat niet beredeneerd of verklaard kan worden, maar alleen ervaren en gevoeld. Als je de moed hebt een dergelijke gelegenheid aan te grijpen, wordt het leven een opwindend avontuur waarin je jezelf kunt ontdekken. Hier is een kans. Het vergt moed om VREDE BEGINT BIJ JEZELF te lezen en te ervaren, omdat het de manier waarop je denkt en voelt zal veranderen. In deze bladzijden schuilt de kracht die je werkelijke en blijvende vrede kan geven. Dit werkboek geeft praktische antwoorden en is daarmee een uitstekende gids om vrede te vinden in jezelf. Het biedt een overvloed aan wijsheid en geeft een helder inzicht in de universele wetten. In de zeven hoofdstukken vindt je sleutels voor een nieuw avontuur dat vrede heet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Patel
Uitgever
Dru Yoga Foundation
ISBN
9789077706039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Beschrijving

Als het leven uitdagingen met zich meebrengt, die je innerlijke rust verstoren en je een hulpeloos en machteloos gevoel geven, wat doe je dan?

Dit kan een keerpunt zijn dat je de gelegenheid geeft om je leven een andere richting te geven, je referentiekader te herzien en daarmee je belevingswereld. Er breekt een nieuwe fase aan, een expansie in jezelf. Het leven zal nooit meer helemaal hetzelfde zijn.

Er opent zich iets dat niet beredeneerd of verklaard kan worden, maar alleen ervaren en gevoeld. Als je de moed hebt een dergelijke gelegenheid aan te grijpen, wordt het leven een opwindend avontuur waarin je jezelf kunt ontdekken.

Hier is een kans. Het vergt moed om VREDE BEGINT BIJ JEZELF te lezen en te ervaren, omdat het de manier waarop je denkt en voelt zal veranderen. In deze bladzijden schuilt de kracht die je werkelijke en blijvende vrede kan geven.

Dit werkboek geeft praktische antwoorden en is daarmee een uitstekende gids om vrede te vinden in jezelf. Het biedt een overvloed aan wijsheid en geeft een helder inzicht in de universele wetten.

In de zeven hoofdstukken vindt je sleutels voor een nieuw avontuur dat vrede heet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Patel
Uitgever
Dru Yoga Foundation
ISBN
9789077706039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
137

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99