Voorbij het verschil

het belang van inclusief leiderschap

Prijs € 24,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Grethe van Geffen

Paperback | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

* De HEMA wordt in 2016 landelijk nieuws omdat ze 'VrolijkVoorjaar' in de folder zet in plaats van Vrolijk Pasen.* De gemeente Amsterdam komt in het nieuws vanwege 'rokjesgate': kledingvoorschriften voor vrouwen achter debalies van onze liberale hoofdstad.* Het lukt het COA maar niet om veiligheid te bieden aanhomoseksuele asielzoekers, dus worden ze na heftige politieke discussie apart opgevangen.Deze drie voorbeelden zijn waar gebeurd. Ze leidden tot veel opwinding en hebben de leidinggevenden van organisaties totaal verrast. Door de maatschappelijke druk, ook van de media en de politiek, moest er snel een antwoord op komen.Dit boek gaat over de vraag hoe je leiding geeft in een tijd waarin waarden lijken te botsen en belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen de sociale cohesie overhoop dreigen te gooien. Wat kunnen leiders doen om in een context van paradoxen, onzekerheid en dilemma's toch vooruit te komen? Dit boek ondersteunt managers, medewerkers en beleidsmakers bij een effectieve aanpak hoe zij het centrale thema van inclusief leiderschap voor hun organisatie met succes kunnen inzetten.Auteur Grethe van Geffen verscheen onlangs in Het Parool met 'Veranderen van Zwarte Piet is nog maar het begin' en Culturele verscheidenheid in Ambtelijke top van Amsterdam nihil. Van Geffen is directeur van Seba cultuurmanagement en specialist cultuur en diversiteit.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Grethe van Geffen
Uitgever
Mediawerf
ISBN
9789490463489
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

* De HEMA wordt in 2016 landelijk nieuws omdat ze 'Vrolijk
Voorjaar' in de folder zet in plaats van Vrolijk Pasen.
* De gemeente Amsterdam komt in het nieuws vanwege 'rokjesgate': kledingvoorschriften voor vrouwen achter de
balies van onze liberale hoofdstad.
* Het lukt het COA maar niet om veiligheid te bieden aan
homoseksuele asielzoekers, dus worden ze na heftige politieke discussie apart opgevangen.

Deze drie voorbeelden zijn waar gebeurd. Ze leidden tot veel opwinding en hebben de leidinggevenden van organisaties totaal verrast. Door de maatschappelijke druk, ook van de media en de politiek, moest er snel een antwoord op komen.

Dit boek gaat over de vraag hoe je leiding geeft in een tijd waarin waarden lijken te botsen en belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen de sociale cohesie overhoop dreigen te gooien. Wat kunnen leiders doen om in een context van paradoxen, onzekerheid en dilemma's toch vooruit te komen? Dit boek ondersteunt managers, medewerkers en beleidsmakers bij een effectieve aanpak hoe zij het centrale thema van inclusief leiderschap voor hun organisatie met succes kunnen inzetten.

Auteur Grethe van Geffen verscheen onlangs in Het Parool met 'Veranderen van Zwarte Piet is nog maar het begin' en Culturele verscheidenheid in Ambtelijke top van Amsterdam nihil. Van Geffen is directeur van Seba cultuurmanagement en specialist cultuur en diversiteit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Grethe van Geffen
Uitgever
Mediawerf
ISBN
9789490463489
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99