Voorbij de illusie

de weg naar volledige vrijheid

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Jaap Hiddinga

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Het leven is een illusie' is een uitspraak die vaak gebruikt wordt in spirituele en filosofische geschriften. Ieder weldenkend en welvoelend bewust mens erkent dat het leven vol illusies zit. Vervolgens probeert men zich vrij te maken en zoekt vrijheid van denken en beleven op het spirituele vlak, maar ook daar komt men al snel de illusies tegen. De mens zoekt maar blijft met die eeuwenoude vraag zitten: als het leven één grote illusie is, wat is dan de werkelijkheid? En kunnen we werkelijk vrij worden van alle illusies die de wereld van het denken oproept? Allerlei leringen zijn erop gericht om het leven in de bol van de illusie inhoud te geven en te suggereren dat we steeds hogerop komen in die bol. Maar het echte leven is heel eenvoudig, we hoeven alleen maar uit de bol te stappen. En dat is mogelijk als we een illusie kunnen herkennen en we open leren staan voor het onbekende. Dan krijgen we zicht op wat er werkelijk is en kunnen we voorbij de illusie op weg gaan naar ware vrijheid. Het leren zien van de illusies van het leven kan soms moeilijk zijn, maar leidt wel tot volledige vrijheid, waarbij je werkelijk in die vrijheid en in die goddelijke liefde verder kunt leven.Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. Daarnaast geeft hij adviezen over het gebruik van duurzame energiebronnen zoals wind en zon. Hij schreef de volgende boeken: Bronnen van inspiratie, De reis naar het licht, Goddelijk bewustzijn in de mens, Het leven, De verwarde mens, Visioenen en uittredingen, Engelen en visioenen, Man, vrouw en zielenbewustzijn, Eindtijd of overgang, Conceptie, geboorte en leven. In oktober 2014 verscheen in het BRES-fonds zijn 11e boek, Transformatie naar nieuw leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap Hiddinga
Uitgever
edicola/bres
ISBN
9789492199355
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

'Het leven is een illusie' is een uitspraak die vaak gebruikt wordt in spirituele en filosofische geschriften. Ieder weldenkend en welvoelend bewust mens erkent dat het leven vol illusies zit. Vervolgens probeert men zich vrij te maken en zoekt vrijheid van denken en beleven op het spirituele vlak, maar ook daar komt men al snel de illusies tegen. De mens zoekt maar blijft met die eeuwenoude vraag zitten: als het leven één grote illusie is, wat is dan de werkelijkheid? En kunnen we werkelijk vrij worden van alle illusies die de wereld van het denken oproept?

Allerlei leringen zijn erop gericht om het leven in de bol van de illusie inhoud te geven en te suggereren dat we steeds hogerop komen in die bol. Maar het echte leven is heel eenvoudig, we hoeven alleen maar uit de bol te stappen. En dat is mogelijk als we een illusie kunnen herkennen en we open leren staan voor het onbekende. Dan krijgen we zicht op wat er werkelijk is en kunnen we voorbij de illusie op weg gaan naar ware vrijheid.

Het leren zien van de illusies van het leven kan soms moeilijk zijn, maar leidt wel tot volledige vrijheid, waarbij je werkelijk in die vrijheid en in die goddelijke liefde verder kunt leven.


Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. Daarnaast geeft hij adviezen over het gebruik van duurzame energiebronnen zoals wind en zon. Hij schreef de volgende boeken: Bronnen van inspiratie, De reis naar het licht, Goddelijk bewustzijn in de mens, Het leven, De verwarde mens, Visioenen en uittredingen, Engelen en visioenen, Man, vrouw en zielenbewustzijn, Eindtijd of overgang, Conceptie, geboorte en leven. In oktober 2014 verscheen in het BRES-fonds zijn 11e boek, Transformatie naar nieuw leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap Hiddinga
Uitgever
edicola/bres
ISBN
9789492199355
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99