Voor mijn broer(tje)

Een boekje over ons

Prijs € 12,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Elma van Vliet

Hardback | September 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het grote succes van Voor mama, Voor papa en Voor mijn zus(je) introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet nu het vierde boekje in deze reeks: Voor mijn broer(tje). Dit stijlvol vormgegeven DIY-boekje is bedoeld om mooie herinneringen vast te leggen en cadeau te doen als uniek en blijvend aandenken. Elma van Vliet helpt je op weg met creatieve opdrachten, inspirerende vragen en ruimte voor foto's en souvenirs, zodat je het boekje moeiteloos vult met anekdotes, grappige uitspraken en mooie momenten. Met Voor mijn broer(tje), een boekje over ons sta je op een originele en creatieve manier stil bij wat jullie voor elkaar betekenen. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren. Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma's hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd persoonlijke verhalen. Zie ook www.elmavanvliet.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elma van Vliet
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000363858
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Na het grote succes van Voor mama, Voor papa en Voor mijn zus(je) introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet nu het vierde boekje in deze reeks: Voor mijn broer(tje). Dit stijlvol vormgegeven DIY-boekje is bedoeld om mooie herinneringen vast te leggen en cadeau te doen als uniek en blijvend aandenken.

Elma van Vliet helpt je op weg met creatieve opdrachten, inspirerende vragen en ruimte voor foto's en souvenirs, zodat je het boekje moeiteloos vult met anekdotes, grappige uitspraken en mooie momenten.

Met Voor mijn broer(tje), een boekje over ons sta je op een originele en creatieve manier stil bij wat jullie voor elkaar betekenen. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma's hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd persoonlijke verhalen. Zie ook www.elmavanvliet.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elma van Vliet
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000363858
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99