Voor de Poorten van het Duister (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Raymond E. Feist

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor de Poorten van het Duister is het razend spannende slot van Raymond E. Feists tweeluik De Saga van de Demonenoorlog dat begon met Het Legioen van de Angst. En speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in De Saga van de Duistere Oorlog af als een nieuw gevaar Midkemia bedreigt. Om hun wereld tegen de dreiging van de woeste demonenhorden te beschermen, smeedden Puc en de geheime beschermers van Midkemia, het Conclaaf der Schaduwen, een wankel bondgenootschap dat formidabele magische gaven verenigde. Met gezamenlijke inspanning versloeg dit dappere verbond van magiërs, demonenmeesters, krijgers en elfen de wrede demonenkoning Maarg. Maar met de val van Maarg is de dreiging nog niet geweken. In het onherbergzame landschap van de Vallei der Verlorenen, in de schaduw van een eeuwenoude Keshische veste, hebben de angstaanjagende demon Dahun en de krankzinnige Belasco hun krachten gebundeld – een ware vloedgolf van onstuitbare zwarte magie, waartegen zelfs Puc en een herenigd Conclaaf niet zijn opgewassen – is het gevolg. Het is het voorspel van de laatste grote strijd, die zich zal afspelen op een plek waar de schaduwen nog diepere schaduwen aan het oog onttrekken. Voor de Poorten van het Duister... Raymond E. Feist (1945) bracht het grootste gedeelte van zijn jeugd door in Hollywood en studeerde Communicatiewetenschappen aan de universiteit van San Diego. Hij debuteerde in 1982 met het onvolprezen Magiër en groeide in een kwarteeuw uit tot een van de meest gelezen hedendaagse fantasy-auteurs. ‘Raymond E. Feist biedt eenvoudigweg alles, en meer, waar de fantasy-lezer van nu voor gaat.’ Rave Reviews ‘Feist schrijft niet, hij heerst.’ The New York Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raymond E. Feist
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024572151
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
435255 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

Voor de Poorten van het Duister is het razend spannende slot van Raymond E. Feists tweeluik De Saga van de Demonenoorlog dat begon met Het Legioen van de Angst. En speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in De Saga van de Duistere Oorlog af als een nieuw gevaar Midkemia bedreigt.

Om hun wereld tegen de dreiging van de woeste demonenhorden te beschermen, smeedden Puc en de geheime beschermers van Midkemia, het Conclaaf der Schaduwen, een wankel bondgenootschap dat formidabele magische gaven verenigde. Met gezamenlijke inspanning versloeg dit dappere verbond van magiërs, demonenmeesters, krijgers en elfen de wrede demonenkoning Maarg.
Maar met de val van Maarg is de dreiging nog niet geweken. In het onherbergzame landschap van de Vallei der Verlorenen, in de schaduw van een eeuwenoude Keshische veste, hebben de angstaanjagende demon Dahun en de krankzinnige Belasco hun krachten gebundeld – een ware vloedgolf van onstuitbare zwarte magie, waartegen zelfs Puc en een herenigd Conclaaf niet zijn opgewassen – is het gevolg.
Het is het voorspel van de laatste grote strijd, die zich zal afspelen op een plek waar de schaduwen nog diepere schaduwen aan het oog onttrekken.
Voor de Poorten van het Duister...

Raymond E. Feist (1945) bracht het grootste gedeelte van zijn jeugd door in Hollywood en studeerde Communicatiewetenschappen aan de universiteit van San Diego. Hij debuteerde in 1982 met het onvolprezen Magiër en groeide in een kwarteeuw uit tot een van de meest gelezen hedendaagse fantasy-auteurs.

‘Raymond E. Feist biedt eenvoudigweg alles, en meer, waar de fantasy-lezer van nu voor gaat.’ Rave Reviews

‘Feist schrijft niet, hij heerst.’ The New York Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raymond E. Feist
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024572151
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
435255 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99