Voor de liefste

Een boekje over ons

Prijs € 12,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Elma van Vliet

Hardback | Januari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het grote succes van Voor mama introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet nu het vijfde boekje in deze reeks: Voor de liefste. Het stijlvol vormgegeven DIY-boekje is bedoeld om mooie herinneringen vast te leggen en cadeau te doen als uniek en blijvend aandenken. De eerste keer dat jullie elkaar zagen, een vakantie die romantischer was dan een huwelijksreis en de grapjes die verder niemand begrijpt – of grappig vindt. Een relatie gaat over al die bijzondere momenten die je samen hebt. Knus thuis op de bank of uitbundig op een feestje, als jullie samen zijn is het goed. Jullie liefde is een verhaal vol intense momenten, dierbare herinneringen en lieve (en soms minder lieve) woorden. Elma van Vliet helpt je om al dat vuurwerk te bundelen. Voor de liefste, een boekje over ons is een leuk vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alles wat jullie relatie zo bijzonder maakt. Naast de creatieve opdrachten en inspirerende vragen is er veel ruimte voor foto’s en anekdotes. Het meest rakende cadeau voor de liefste persoon. Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd persoonlijke verhalen. Zie ook www.elmavanvliet.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elma van Vliet
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000364749
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Na het grote succes van Voor mama introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet nu het vijfde boekje in deze reeks: Voor de liefste. Het stijlvol vormgegeven DIY-boekje is bedoeld om mooie herinneringen vast te leggen en cadeau te doen als uniek en blijvend aandenken. De eerste keer dat jullie elkaar zagen, een vakantie die romantischer was dan een huwelijksreis en de grapjes die verder niemand begrijpt – of grappig vindt.

Een relatie gaat over al die bijzondere momenten die je samen hebt. Knus thuis op de bank of uitbundig op een feestje, als jullie samen zijn is het goed. Jullie liefde is een verhaal vol intense momenten, dierbare herinneringen en lieve (en soms minder lieve) woorden. Elma van Vliet helpt je om al dat vuurwerk te bundelen. Voor de liefste, een boekje over ons is een leuk vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alles wat jullie relatie zo bijzonder maakt.

Naast de creatieve opdrachten en inspirerende vragen is er veel ruimte voor foto’s en anekdotes. Het meest rakende cadeau voor de liefste persoon.

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd persoonlijke verhalen. Zie ook www.elmavanvliet.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elma van Vliet
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000364749
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99