Voor altijd

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Holly Smale

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor altijd is het zesde deel in de populaire serie 'Geek Girl' van Holly Smale: heerlijke meidenboeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!Geek voor altijdGeek Harriet Manners wist altijd al veel, maar tijdens haar modellencarrière heeft ze een hoop bijgeleerd. Dat modellenwerk geen garantie is voor populariteit bijvoorbeeld (net zomin als eindeloos veel lijstjes maken). Dat de mensen die van je houden je nemen zoals je bent. En dat je niet altijd op statistieken kunt vertrouwen... Want statistisch gezien heb je meer kans je Australische ex-vriendje níét tegen te komen in Australië dan wel. Maar natuurlijk loopt Harriet hem tegen het gebruinde lijf, en dat terwijl bijna-maar-nog-niet-helemaal-vriendje Jasper thuis in Engeland is gebleven. Kan dat wel goed gaan?Geek Girl 6Voor altijd is alweer het zesde en laatste deel in de serie 'Geek Girl'. Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Holly Smale
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025761530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

Voor altijd is het zesde deel in de populaire serie 'Geek Girl' van Holly Smale: heerlijke meidenboeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!

Geek voor altijd
Geek Harriet Manners wist altijd al veel, maar tijdens haar modellencarrière heeft ze een hoop bijgeleerd. Dat modellenwerk geen garantie is voor populariteit bijvoorbeeld (net zomin als eindeloos veel lijstjes maken). Dat de mensen die van je houden je nemen zoals je bent. En dat je niet altijd op statistieken kunt vertrouwen... Want statistisch gezien heb je meer kans je Australische ex-vriendje níét tegen te komen in Australië dan wel. Maar natuurlijk loopt Harriet hem tegen het gebruinde lijf, en dat terwijl bijna-maar-nog-niet-helemaal-vriendje Jasper thuis in Engeland is gebleven. Kan dat wel goed gaan?

Geek Girl 6
Voor altijd is alweer het zesde en laatste deel in de serie 'Geek Girl'. Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Holly Smale
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025761530
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99