vOlOp bOb

wijze woorden van bOb Van Reeth, groot architect en bouwmeester

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

bOb Van Reeth. Eminent architect met iconische ontwerpen, intelligent bouwmeester van Vlaanderen en Antwerpen, maar vooral wijs denker en prater. Hij heeft nu gekozen voor een leven in de luwe plooien van de tijd en toch mag hij niet in alle stilte van het dagelijks toneel verdwijnen. Hijzelf is geen man van noblesse oblige, dus moeten anderen er over waken dat zijn vuur nog lang laaiend blijft.bOb verdient meer dan een architectuurkanjer voor de salontafel, meer dan prentjes en praatjes. In zijn naam mag taal wel eens tekening worden, in een boekje als handbagage. Om mee op reis te gaan, om snel op te diepen, om nog eens een zin te ontfutselen, om rustig te herkauwen, om opnieuw en opnieuw vast te pakken.Een boekje, dat gul woorden en gedachten serveert die niet alleen met de ogen maar ook met de vingers gegeten mogen worden. Een boekje met een authentiek verhaal, waarvan het onderwerp zelf zegt: 'Het doet raar zo over jezelf te lezen.' An authorized bOb-ography dus, met meer dan een hoek af.Het hoofdpersonage en de verteller hebben de uitdrukkelijke wens dat dit boekje in handen komt van al wie van architectuur houdt en bovenal van al wie niét van architectuur houdt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ASP
ISBN
9789057185656
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving

bOb Van Reeth. Eminent architect met iconische ontwerpen, intelligent bouwmeester van Vlaanderen en Antwerpen, maar vooral wijs denker en prater. Hij heeft nu gekozen voor een leven in de luwe plooien van de tijd en toch mag hij niet in alle stilte van het dagelijks toneel verdwijnen. Hijzelf is geen man van noblesse oblige, dus moeten anderen er over waken dat zijn vuur nog lang laaiend blijft.

bOb verdient meer dan een architectuurkanjer voor de salontafel, meer dan prentjes en praatjes. In zijn naam mag taal wel eens tekening worden, in een boekje als handbagage. Om mee op reis te gaan, om snel op te diepen, om nog eens een zin te ontfutselen, om rustig te herkauwen, om opnieuw en opnieuw vast te pakken.

Een boekje, dat gul woorden en gedachten serveert die niet alleen met de ogen maar ook met de vingers gegeten mogen worden. Een boekje met een authentiek verhaal, waarvan het onderwerp zelf zegt: 'Het doet raar zo over jezelf te lezen.' An authorized bOb-ography dus, met meer dan een hoek af.

Het hoofdpersonage en de verteller hebben de uitdrukkelijke wens dat dit boekje in handen komt van al wie van architectuur houdt en bovenal van al wie niét van architectuur houdt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ASP
ISBN
9789057185656
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99