Volmaakt onvoorspelbaar

de onverwachte voordelen van onlogisch handelen - thuis en op het werk

Prijs € 25,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Dan Ariely

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoera, wij zijn onvoorspelbaar! Je zou het niet direct verwachten, maar directeuren worden minder productief van grote bonussen. En als we een verwarrende reisbeschrijving hebben gekregen, lopen we meestal wel degelijk de goede kant op. Wraak is nergens goed voor, denken we, maar toch is het een van de belangrijkste drijvende krachten achter ons handelen. En er is een groot verschil tussen de dingen waarvan we verwachten gelukkig te worden, en de dingen waar we écht gelukkig van worden. Goed om te weten dus, en in Volmaakt onvoorspelbaar beschrijft Dan Ariely daarom de vóórdelen van irrationeel denken en handelen. Inzicht in onze onvoorspelbaarheid kan ons helpen om beter te werken, gemotiveerder aan de slag te gaan, meer succes te hebben met internetdaten, en ons leven meer te aanvaarden zoals het is. Ariely gebruikt zowel zijn onderzoeksresultaten als zijn persoonlijke ervaring om zo concreet en herkenbaar mogelijk te zijn. Dat maakt zijn boeken nuttig en scherp, en leuk om te lezenOver Volmaakt onvoorspelbaar:‘Een vlijmscherp boek’. BOOKLISTDan Ariely is professor in gedragseconomie aan Duke University. Hij schrijft voor een breed scala aan tijdschriften (New York Times, de Wall Street Journal, de Washington Post, de New Yorker, de Boston Globe, Scientific American, en Science) en heeft diverse prijzen voor zijn wetenschappelijke werk ontvangen. Hij woont in Durham, North Carolina met zijn vrouw en twee kinderen. Zijn vorige boek, Waarom we altijd tijd tekort komen, was wereldwijd een bestseller.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dan Ariely
Uitgever
Contact
ISBN
9789025435363
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Beschrijving

Hoera, wij zijn onvoorspelbaar!

Je zou het niet direct verwachten, maar directeuren worden minder productief van grote bonussen. En als we een verwarrende reisbeschrijving hebben gekregen, lopen we meestal wel degelijk de goede kant op. Wraak is nergens goed voor, denken we, maar toch is het een van de belangrijkste drijvende krachten achter ons handelen. En er is een groot verschil tussen de dingen waarvan we verwachten gelukkig te worden, en de dingen waar we écht gelukkig van worden.
Goed om te weten dus, en in Volmaakt onvoorspelbaar beschrijft Dan Ariely daarom de vóórdelen van irrationeel denken en handelen. Inzicht in onze onvoorspelbaarheid kan ons helpen om beter te werken, gemotiveerder aan de slag te gaan, meer succes te hebben met internetdaten, en ons leven meer te aanvaarden zoals het is.
Ariely gebruikt zowel zijn onderzoeksresultaten als zijn persoonlijke ervaring om zo concreet en herkenbaar mogelijk te zijn. Dat maakt zijn boeken nuttig en scherp, en leuk om te lezen

Over Volmaakt onvoorspelbaar:
‘Een vlijmscherp boek’. BOOKLIST

Dan Ariely is professor in gedragseconomie aan Duke University. Hij schrijft voor een breed scala aan tijdschriften (New York Times, de Wall Street Journal, de Washington Post, de New Yorker, de Boston Globe, Scientific American, en Science) en heeft diverse prijzen voor zijn wetenschappelijke werk ontvangen. Hij woont in Durham, North Carolina met zijn vrouw en twee kinderen. Zijn vorige boek, Waarom we altijd tijd tekort komen, was wereldwijd een bestseller.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dan Ariely
Uitgever
Contact
ISBN
9789025435363
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99