Volgens Proust

Leer jezelf kennen in 61 vragen

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Henk Steenhuis, Bert Bukman

Hardback | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het oerboek der invulboeken, gebaseerd op de vragenlijst van Marcel Proust Het is al meer dan honderd jaar een begrip: de vragenlijst van Marcel Proust. Wie ben je? Wat wil je? Wat voel je? Wie zou je willen zijn? Op die vragen, en nog veel meer, kun je na het invullen van dit boek een antwoord geven. Veel bekende mensen gaven zich bloot dankzij deze Proust Questionnaire: Oscar Wilde, Karl Marx, Susan Sontag, Giorgio Armani, Robert de Niro, Brigitte Bardot, David Bowie en tal van anderen. In Volgens Proust stellen Bert Bukman en Henk Steenhuis de vragen niet aan beroemdheden, maar aan jou. Speciaal voor dit boek breidden ze de lijst van Proust uit met tientallen vragen die de uithoeken van ieders leven bestrijken. Op het eerste gezicht lijken de vragen eenvoudig, maar vergis je niet: ze dwingen je om tot de kern te komen. Ze beantwoorden vergt openheid en eerlijkheid. Met als beloning: inzicht in wie je bent en wat je belangrijk vindt in het leven. Je kunt het boek natuurlijk voor jezelf houden maar dankzij de kaarten met vragen kun je je bevindingen ook delen met vrienden. Dat brengt goede gesprekken op gang, waarin nieuwe en verrassende kanten van elkaar worden blootgelegd. Met uitneembare vragenkaarten - deze maken een avond met vrienden en familie tot een bijzonder avontuur

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk Steenhuis, Bert Bukman
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029092678
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
188

Beschrijving

Het oerboek der invulboeken, gebaseerd op de vragenlijst van Marcel Proust

Het is al meer dan honderd jaar een begrip: de vragenlijst van Marcel Proust. Wie ben je? Wat wil je? Wat voel je? Wie zou je willen zijn? Op die vragen, en nog veel meer, kun je na het invullen van dit boek een antwoord geven. Veel bekende mensen gaven zich bloot dankzij deze Proust Questionnaire: Oscar Wilde, Karl Marx, Susan Sontag, Giorgio Armani, Robert de Niro, Brigitte Bardot, David Bowie en tal van anderen.

In Volgens Proust stellen Bert Bukman en Henk Steenhuis de vragen niet aan beroemdheden, maar aan jou. Speciaal voor dit boek breidden ze de lijst van Proust uit met tientallen vragen die de uithoeken van ieders leven bestrijken. Op het eerste gezicht lijken de vragen eenvoudig, maar vergis je niet: ze dwingen je om tot de kern te komen. Ze beantwoorden vergt openheid en eerlijkheid. Met als beloning: inzicht in wie je bent en wat je belangrijk vindt in het leven. Je kunt het boek natuurlijk voor jezelf houden maar dankzij de kaarten met vragen kun je je bevindingen ook delen met vrienden. Dat brengt goede gesprekken op gang, waarin nieuwe en verrassende kanten van elkaar worden blootgelegd.

Met uitneembare vragenkaarten - deze maken een avond met vrienden en familie tot een bijzonder avontuur

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk Steenhuis, Bert Bukman
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029092678
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
188

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99