Voetbal Academie Blue Star

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Nico De Braeckeleer

Hardback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat als je de kans krijgt om je droom waar te maken: een WK spelen met de Rode Duivels!Matteo is dé sterspeler bij zijn lokale voetbalploeg Celtic Neerdorp. De talentvolle spits is nog maar net 13 als een scout hem ontdekt. Die spoort hem aan om een test af te leggen bij Voetbal Academie Blue Star. Deze academie biedt de beste jonge spelers van het land een voetbalopleiding aan. Dé kans voor Matteo om ooit zijn droom waar te maken: een WK spelen met de Rode Duivels! Maar slaagt Matteo erin om door de zware selecties te geraken? 'Voetbal Academie Blue Star' is het eerste voetbalboek van Nico De Braeckeleer die zelf al meer dan 35 jaar voetbalt. Het is een sportief leesboek voor al wie voetbalt, graag naar voetbal kijkt of ervan droomt om profvoetballer te worden. Het perfecte boek om te lezen tijdens, voor of na het WK voetbal!Voor jongeren vanaf 10 jaarNico De Braeckeleer (°1974) schrijft tv-scenario's voor verschillende jeugdreeksen en komische reeksen op televisie. Momenteel schrijft hij onder andere aan afleveringen voor de monsterlijke Ketnet-reeks "Nachtwacht" en de avontuurlijke Studio 100-reeks "Kosmoo". Wat jeugdboeken betreft schrijft hij heel veel in het griezel-, sciencefiction- en fantasygenre. Zo schreef hij onder andere het sciencefictionboek "Doodstil". Maar hij is van alle markten thuis. Zo schreef hij ook al het dierenboek "Dierenhotel Kattenbel" (7+) en in nog vele andere genres. Aangezien hij al jarenlang voetbal speelt, heeft hij nu zijn eerste (maar waarschijnlijk niet laatste) voetbalboek geschreven.Zijn succesvolle vampierboeken zijn 'VampierVirus', 'Vampierwolf', 'Vampier Eiland' en het gloednieuwe en huiveringwekkende 'Vampier game'. Samen met Tom Vermeyen en Lotte Troonbeeckx schreef hij ook de zombietrilogie 'Dodenwereld' (13+)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nico De Braeckeleer
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789462420830
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat als je de kans krijgt om je droom waar te maken: een WK spelen met de Rode Duivels!

Matteo is dé sterspeler bij zijn lokale voetbalploeg Celtic Neerdorp. De talentvolle spits is nog maar net 13 als een scout hem ontdekt. Die spoort hem aan om een test af te leggen bij Voetbal Academie Blue Star. Deze academie biedt de beste jonge spelers van het land een voetbalopleiding aan. Dé kans voor Matteo om ooit zijn droom waar te maken: een WK spelen met de Rode Duivels! Maar slaagt Matteo erin om door de zware selecties te geraken?

'Voetbal Academie Blue Star' is het eerste voetbalboek van Nico De Braeckeleer die zelf al meer dan 35 jaar voetbalt. Het is een sportief leesboek voor al wie voetbalt, graag naar voetbal kijkt of ervan droomt om profvoetballer te worden. Het perfecte boek om te lezen tijdens, voor of na het WK voetbal!

Voor jongeren vanaf 10 jaar



Nico De Braeckeleer (°1974) schrijft tv-scenario's voor verschillende jeugdreeksen en komische reeksen op televisie. Momenteel schrijft hij onder andere aan afleveringen voor de monsterlijke Ketnet-reeks "Nachtwacht" en de avontuurlijke Studio 100-reeks "Kosmoo". Wat jeugdboeken betreft schrijft hij heel veel in het griezel-, sciencefiction- en fantasygenre. Zo schreef hij onder andere het sciencefictionboek "Doodstil". Maar hij is van alle markten thuis. Zo schreef hij ook al het dierenboek "Dierenhotel Kattenbel" (7+) en in nog vele andere genres. Aangezien hij al jarenlang voetbal speelt, heeft hij nu zijn eerste (maar waarschijnlijk niet laatste) voetbalboek geschreven.
Zijn succesvolle vampierboeken zijn 'VampierVirus', 'Vampierwolf', 'Vampier Eiland' en het gloednieuwe en huiveringwekkende 'Vampier game'. Samen met Tom Vermeyen en Lotte Troonbeeckx schreef hij ook de zombietrilogie 'Dodenwereld' (13+)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nico De Braeckeleer
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789462420830
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99