Voeding volgens de vijf elementen

inleiding in de traditionele Chinese voedingsleer

Prijs € 15,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

B. Temelie

Paperback | Oktober 1994 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Barbara Temelie Voeding volgens de Vijf Elementen Inleiding in de traditionele Chinese voedingsleer met voedingsmiddelenposter De door Barbara Temelie beschreven voedingsleer volgens de vijf elementen berust op de eeuwenoude schat aan ervaringen van de traditionele Chinese geneeskunde. De principes van deze voedingsleer, die geen strenge verboden kent, worden in China tot op vandaag onveranderd toegepast in de keukens van gezinnen, restaurants en ziekenhuizen. Zij zijn baanbrekend, omdat zij de energetische werking van voedingsmiddelen op de voorgrond plaatsen en laten zien hoe wij met behulp van deze voedingsleer onze lichamelijke en geestelijke activiteiten, onze gevoelens en ons gedrag in de samenleving kunnen beïnvloeden. Wat Barbara Temelie aan informatie en aanwijzingen geeft, is geen nieuw gezondheidsdieet, vol van ge- en verboden en uitwijdingen over mineralen, vitaminen e.d., maar een uit de ervaring geboren holistisch voedingssysteem dat weinig tijd vraagt, culinair zeer aantrekkelijk is - copieuze maaltijden van tijd tot tijd niet schuwt - maar dat nooit tot oververzadiging of overgewicht leidt. Dit volledig aan de westerse lezer en zijn keuken aangepaste boek bewijst eens te meer dat gezondheid, prestatievermogen, een kwalitatief rijk leven en harmonieuze relaties gen toeval zijn, maar vooral het resultaat van verstandige voedings- en leefgewoonten. Voeding volgens de Vijf Elementen is niet alleen voor leken leerzaam, maar tevens voor allen die diëtistisch en therapeutisch werkzaam zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Temelie
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063783051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1994
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Barbara Temelie
Voeding volgens de Vijf Elementen
Inleiding in de traditionele Chinese voedingsleer
met voedingsmiddelenposter

De door Barbara Temelie beschreven voedingsleer volgens de vijf elementen berust op de eeuwenoude schat aan ervaringen van de traditionele Chinese geneeskunde. De principes van deze voedingsleer, die geen strenge verboden kent, worden in China tot op vandaag onveranderd toegepast in de keukens van gezinnen, restaurants en ziekenhuizen. Zij zijn baanbrekend, omdat zij de energetische werking van voedingsmiddelen op de voorgrond plaatsen en laten zien hoe wij met behulp van deze voedingsleer onze lichamelijke en geestelijke activiteiten, onze gevoelens en ons gedrag in de samenleving kunnen beïnvloeden.

Wat Barbara Temelie aan informatie en aanwijzingen geeft, is geen nieuw gezondheidsdieet, vol van ge- en verboden en uitwijdingen over mineralen, vitaminen e.d., maar een uit de ervaring geboren holistisch voedingssysteem dat weinig tijd vraagt, culinair zeer aantrekkelijk is - copieuze maaltijden van tijd tot tijd niet schuwt - maar dat nooit tot oververzadiging of overgewicht leidt.
Dit volledig aan de westerse lezer en zijn keuken aangepaste boek bewijst eens te meer dat gezondheid, prestatievermogen, een kwalitatief rijk leven en harmonieuze relaties gen toeval zijn, maar vooral het resultaat van verstandige voedings- en leefgewoonten.

Voeding volgens de Vijf Elementen is niet alleen voor leken leerzaam, maar tevens voor allen die diëtistisch en therapeutisch werkzaam zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Temelie
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063783051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1994
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99