Vlucht

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Christopher C. Petersen

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Vlucht' is het eerste deel van de Weerlingtrilogie.Levi leidt een normaal bestaan. Hij woont veilig thuis bij zijn moeder, broertje en zusje, tot hij wordt ontvoerd en samen met een blinde jongen in een kamp op wordt gesloten. Ondanks zijn handicap blijkt de blinde jongen een gewiekste zakkenroller te zijn en Levi komt erachter dat zijn zicht veel beter is dan zijn medegevangenen.Dan blijkt zijn oom Daniël ook nog eens meer te weten van zijn ontvoering. Levi's wereld komt compleet op zijn kop te staan als mysteries en duistere complotten langzaam maar zeker ontvouwd worden. Wat is de rol van zijn oom hierin? Wat is er aan de hand met het meisje met de prachtige, witte ogen? En waar is die gevaarlijke edelman Cortez op uit?Er wordt alles aan gedaan om te voorkomen dat het land in totale chaos terecht komt, maar als het noodlot toeslaat moet Levi met zijn vrienden rennen voor zijn leven. Zal hij ooit zijn familie terugzien?Over de schrijver:Christopher C. Petersen is een jonge, veelbelovende schrijver die al sinds zijn kindertijd geboeid is door verhalen over dingen die niet kunnen. Hij heeft nooit begrepen waarom er verhalen worden geschreven over de gewone wereld. Daar kun je genoeg van meemaken in je eigen leven! Boeken zijn er volgens hem om je compleet te verliezen in iets buitengewoons, iets dat niet kan, maar wat je zo graag zou willen dat wel kon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christopher C. Petersen
Uitgever
Uitgeverij Macc
ISBN
9789078437413
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Beschrijving

'Vlucht' is het eerste deel van de Weerlingtrilogie.

Levi leidt een normaal bestaan. Hij woont veilig thuis bij zijn moeder, broertje en zusje, tot hij wordt ontvoerd en samen met een blinde jongen in een kamp op wordt gesloten. Ondanks zijn handicap blijkt de blinde jongen een gewiekste zakkenroller te zijn en Levi komt erachter dat zijn zicht veel beter is dan zijn medegevangenen.
Dan blijkt zijn oom Daniël ook nog eens meer te weten van zijn ontvoering. Levi's wereld komt compleet op zijn kop te staan als mysteries en duistere complotten langzaam maar zeker ontvouwd worden.
Wat is de rol van zijn oom hierin? Wat is er aan de hand met het meisje met de prachtige, witte ogen? En waar is die gevaarlijke edelman Cortez op uit?
Er wordt alles aan gedaan om te voorkomen dat het land in totale chaos terecht komt, maar als het noodlot toeslaat moet Levi met zijn vrienden rennen voor zijn leven. Zal hij ooit zijn familie terugzien?


Over de schrijver:
Christopher C. Petersen is een jonge, veelbelovende schrijver die al sinds zijn kindertijd geboeid is door verhalen over dingen die niet kunnen. Hij heeft nooit begrepen waarom er verhalen worden geschreven over de gewone wereld. Daar kun je genoeg van meemaken in je eigen leven! Boeken zijn er volgens hem om je compleet te verliezen in iets buitengewoons, iets dat niet kan, maar wat je zo graag zou willen dat wel kon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christopher C. Petersen
Uitgever
Uitgeverij Macc
ISBN
9789078437413
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
360

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99