Vitaal scheiden

regel het goed, regel het samen

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Elise Timmer

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ga goed voorbereid je scheiding in. Alle zaken waar je bij een scheiding rekening mee moet houden, komen in dit boek uitgebreid aan bod. Je krijgt op heldere wijze uitleg over wat je moet regelen en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ook krijg je veel tips om zo goed mogelijk door je scheiding heen te komen.Stap voor stap wordt het scheidingsproces beschreven dat je samen met de hulp van een mediator doorloopt. Er is hierbij zowel aandacht voor de praktische als emotionele kant van de scheiding. Op praktisch gebied komt per onderwerp aan de orde wat je vast moet leggen en welke verschillende mogelijkheden er zijn. Zo komen onder meer de zorgverdeling van de kinderen, de verdeling van allerlei financiële zaken en de verschillende opties rond de eigen woning aan bod.Ook vind je diverse tips en ervaringen over de emotionele kant van een scheiding. Hoe kun je je kinderen zo goed mogelijk steunen? Wat doe je als er een nieuwe partner in het spel komt? Hoe voorkom je een vechtscheiding? En hoe krijg je je leven weer op de rails?De auteur, Elise Timmer, is andragoog en werkzaam als communicatieadviseur op scheidingsgebied.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elise Timmer
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993277
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ga goed voorbereid je scheiding in. Alle zaken waar je bij een scheiding rekening mee moet houden, komen in dit boek uitgebreid aan bod. Je krijgt op heldere wijze uitleg over wat je moet regelen en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ook krijg je veel tips om zo goed mogelijk door je scheiding heen te komen.

Stap voor stap wordt het scheidingsproces beschreven dat je samen met de hulp van een mediator doorloopt. Er is hierbij zowel aandacht voor de praktische als emotionele kant van de scheiding.
Op praktisch gebied komt per onderwerp aan de orde wat je vast moet leggen en welke verschillende mogelijkheden er zijn. Zo komen onder meer de zorgverdeling van de kinderen, de verdeling van allerlei financiële zaken en de verschillende opties rond de eigen woning aan bod.
Ook vind je diverse tips en ervaringen over de emotionele kant van een scheiding. Hoe kun je je kinderen zo goed mogelijk steunen? Wat doe je als er een nieuwe partner in het spel komt? Hoe voorkom je een vechtscheiding? En hoe krijg je je leven weer op de rails?

De auteur, Elise Timmer, is andragoog en werkzaam als communicatieadviseur op scheidingsgebied.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elise Timmer
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993277
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99