Vitaal door emotionele psychologie

door emotionele psychologie

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Willem Jan van de Wetering

Paperback | December 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vitaal door Emotionele PsychologieEmoties kunnen ons behoorlijk dwarszitten. Als ze niet goed geuit of verwerkt worden zetten emoties zich vast in je lichaam. Daardoor raken de energiebanen verstopt en kan de energie niet meer goed doorstromen. Er zijn acupressuurpunten waarop je die emoties kunt verwerken.Willem Jan van de Wetering ontwikkelde de Emotionele Psychologie. De psychologische betekenis van de emoties helpt je om de emoties te begrijpen en als blokkade op te kunnen ruimen. In Vitaal door Emotionele Psychologie worden 42 van de belangrijkste emoties die we kennen en hun positieve vervanging omschreven.Met dit boek kan je zelf aan de slag om ervoor te zorgen dat de negatieve emoties worden opgeruimd en ga je ze vervangen door helpende gevoelens. Middels affirmaties neem je afscheid van al je emotionele blokkades waardoor de energie weer gaat stromen. Over de auteur:Willem Jan van de Wetering is autoriteit op het gebied van het Enneagram, schrijver, coach en trainer. Hij begeleidt mensen op weg naar een succesvol leven. Hij ontwikkelde de Enneagram IntegratieKunde (EIK) opleiding waarin gewerkt wordt met Emotionele Psychologie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Vitaal door Emotionele Psychologie
Emoties kunnen ons behoorlijk dwarszitten. Als ze niet goed geuit of verwerkt worden zetten emoties zich vast in je lichaam. Daardoor raken de energiebanen verstopt en kan de energie niet meer goed doorstromen. Er zijn acupressuurpunten waarop je die emoties kunt verwerken.
Willem Jan van de Wetering ontwikkelde de Emotionele Psychologie. De psychologische betekenis van de emoties helpt je om de emoties te begrijpen en als blokkade op te kunnen ruimen. In Vitaal door Emotionele Psychologie worden 42 van de belangrijkste emoties die we kennen en hun positieve vervanging omschreven.
Met dit boek kan je zelf aan de slag om ervoor te zorgen dat de negatieve emoties worden opgeruimd en ga je ze vervangen door helpende gevoelens. Middels affirmaties neem je afscheid van al je emotionele blokkades waardoor de energie weer gaat stromen.
Over de auteur:
Willem Jan van de Wetering is autoriteit op het gebied van het Enneagram, schrijver, coach en trainer. Hij begeleidt mensen op weg naar een succesvol leven. Hij ontwikkelde de Enneagram IntegratieKunde (EIK) opleiding waarin gewerkt wordt met Emotionele Psychologie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055993123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99