Virtuele tango

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Melissa Skaye

Paperback | Maart 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In Hoorn heeft een nietsontziende moordenaar het voorzien op jonge vrouwen. Hij schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken en gebruikt het internet als zijn eigen moordplatform. De slachtoffers worden in de meest gruwelijke omstandigheden aangetroffen.Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs van politie Hoorn, staan voor een raadsel. De dader lijkt onzichtbaar te zijn, tevens is de doodsoorzaak niet te achterhalen. De slachtoffers hebben allen op een advertentie gereageerd, waardoor de recherche haar aandacht richt op de mysterieuze man die zich hier achter schuil houdt. Maar wat is de betekenis van de zwarte roos die bij elk slachtoffer wordt gevonden? Zodra blijkt dat de vrouwen voor hun dood een date met vermoedelijk dezelfde man hebben gehad, is de recherche van mening dat het hier de dader betreft, of dat er door twee daders onder één hoedje wordt gespeeld. De situatie wordt nog dramatischer als Faith Binet, een meisje van vijftien, verdwijnt. De tijd dringt en de race tegen de klok begint om Faith levend terug te vinden, voordat er nog meer doden vallen...Melissa Skaye (1972) woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn. Melissa schreef onder haar echte naam de fantasyreeks Jeremy Jago, de thriller Incognito en ze heeft in diverse bundels, waaronder Quillerz 1, Quillerz 2 en Onverwacht korte thrillerverhalen gepubliceerd.Op online schrijversplatform Tenpages.com wist Melissa veel lezers enthousiast te krijgen voor Virtuele tango met publicatie tot gevolg. Skaye is een pseudoniem. De pers over Melissa Skaye :"Oog voor haar personages en alle goede elementen die een thriller hoort te bezitten. Geen 13 in een dozijn. Een sterk staaltje schrijversschap!" (VrouwenThrillers.nl)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melissa Skaye
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Hoorn heeft een nietsontziende moordenaar het voorzien op jonge vrouwen. Hij schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken en gebruikt het internet als zijn eigen moordplatform. De slachtoffers worden in de meest gruwelijke omstandigheden aangetroffen.
Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs van politie Hoorn, staan voor een raadsel. De dader lijkt onzichtbaar te zijn, tevens is de doodsoorzaak niet te achterhalen. De slachtoffers hebben allen op een advertentie gereageerd, waardoor de recherche haar aandacht richt op de mysterieuze man die zich hier achter schuil houdt. Maar wat is de betekenis van de zwarte roos die bij elk slachtoffer wordt gevonden?
Zodra blijkt dat de vrouwen voor hun dood een date met vermoedelijk dezelfde man hebben gehad, is de recherche van mening dat het hier de dader betreft, of dat er door twee daders onder één hoedje wordt gespeeld.
De situatie wordt nog dramatischer als Faith Binet, een meisje van vijftien, verdwijnt.
De tijd dringt en de race tegen de klok begint om Faith levend terug te vinden, voordat er nog meer doden vallen...

Melissa Skaye (1972) woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.
Melissa schreef onder haar echte naam de fantasyreeks Jeremy Jago, de thriller Incognito en ze heeft in diverse bundels, waaronder Quillerz 1, Quillerz 2 en Onverwacht korte thrillerverhalen gepubliceerd.
Op online schrijversplatform Tenpages.com wist Melissa veel lezers enthousiast te krijgen voor Virtuele tango met publicatie tot gevolg. Skaye is een pseudoniem.
De pers over Melissa Skaye :
"Oog voor haar personages en alle goede elementen die een thriller hoort te bezitten. Geen 13 in een dozijn. Een sterk staaltje schrijversschap!" (VrouwenThrillers.nl)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melissa Skaye
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602179
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99