Vind Mij

Route naar jouw zielsbestemming

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Annemarie Sips

Paperback | Augustus 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vind Mij is een roman van deze tijd, versterkt met oude, spirituele wijsheden die de route vormen naar je Zielsbestemming.Met haar verhaal inspireert de schrijfster haar lezers om meer open en transparant te leven. Te durven staan in een grote storm, veroorzaakt door meningen en vooroordelen. Dit boek zorgt voor bevrijding, doordat het concrete handvatten biedt om de zielsbestemming van innerlijke rust te bereiken.Schuif je eigen geluk niet vooruit, in welke extreme situatie je ook leeft. Er is altijd een manier om - buiten dat systeem - geluk, de liefde, innerlijke vrijheid en berusting te vinden. Zodra je weet hoe je eigen systeem werkt, hoef je niet meer buiten jezelf te zoeken naar geluk. Dan stap je door je weerstand van angsten en problematiek heen en laat je als vanzelf andermans verwachtingen of oordelen los. Over de Auteur: Annemarie Sips heeft inmiddels zes boeken gepubliceerd, waarin ze haar lezers inspireert om weer van het leven te houden.Achterflap:Rumo vindt zijn zus Emma een drama-queen. Zij heeft altijd wel iets om zich druk over te maken. Bovendien maakt ze keuzes die hem niet aanstaan.Als ze gewoon zou luisteren naar zijn wijze raad, dan zou hij alles voor haar regelen en zou ze een fijn leven hebben. Na de dood van hun moeder werkt zijn harde aanpak naar haar opeens niet meer.Emma heeft een diep verlangen naar innerlijke rust. Rumo heeft haar leven echter in handen. Zijn woedeaanvallen en ijzige ogen maken haar angstig.Hoe kan Emma zich bevrijden uit dit leven zonder Martine, van wie ze het meest houdt, kwijt te raken? Dan vindt ze een oud script waarin ze vijf zielscodes ontrafelt, die de Matrixpoort naar innerlijke vrijheid openen.Met de grootst mogelijke oprechtheid zeggen wij dat het tijd is om de wereld wakker te schudden. Er zijn onbegrensde mogelijkheden. Het is tijd om jouw dromen te gaan vormgeven.De onthulling volgt. Getekend door de orde van Cerca Trova.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemarie Sips
Uitgever
Life and Work Coaching & Training
ISBN
9789081783699
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Vind Mij is een roman van deze tijd, versterkt met oude, spirituele wijsheden die de route vormen naar je Zielsbestemming.
Met haar verhaal inspireert de schrijfster haar lezers om meer open en transparant te leven. Te durven staan in een grote storm, veroorzaakt door meningen en vooroordelen. Dit boek zorgt voor bevrijding, doordat het concrete handvatten biedt om de zielsbestemming van innerlijke rust te bereiken.
Schuif je eigen geluk niet vooruit, in welke extreme situatie je ook leeft. Er is altijd een manier om - buiten dat systeem - geluk, de liefde, innerlijke vrijheid en berusting te vinden. Zodra je weet hoe je eigen systeem werkt, hoef je niet meer buiten jezelf te zoeken naar geluk. Dan stap je door je weerstand van angsten en problematiek heen en laat je als vanzelf andermans verwachtingen of oordelen los.

Over de Auteur:
Annemarie Sips heeft inmiddels zes boeken gepubliceerd, waarin ze haar lezers inspireert om weer van het leven te houden.

Achterflap:
Rumo vindt zijn zus Emma een drama-queen. Zij heeft altijd wel iets om zich druk over te maken.
Bovendien maakt ze keuzes die hem niet aanstaan.
Als ze gewoon zou luisteren naar zijn wijze raad, dan zou hij alles voor haar regelen en zou ze een fijn leven hebben.
Na de dood van hun moeder werkt zijn harde aanpak naar haar opeens niet meer.
Emma heeft een diep verlangen naar innerlijke rust. Rumo heeft haar leven echter in handen.
Zijn woedeaanvallen en ijzige ogen maken haar angstig.
Hoe kan Emma zich bevrijden uit dit leven zonder Martine, van wie ze het meest houdt, kwijt te raken?
Dan vindt ze een oud script waarin ze vijf zielscodes ontrafelt, die de Matrixpoort naar innerlijke vrijheid openen.
Met de grootst mogelijke oprechtheid zeggen wij dat het tijd is om de wereld wakker te schudden.
Er zijn onbegrensde mogelijkheden.
Het is tijd om jouw dromen te gaan vormgeven.
De onthulling volgt.
Getekend door de orde van Cerca Trova.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemarie Sips
Uitgever
Life and Work Coaching & Training
ISBN
9789081783699
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99