Vijver, sloot en plas

Ontdek de flora en fauna van de onderwaterwereld

Prijs € 27,95

Uitverkocht

Marten Scheffer, Jan Cuppen

Hardback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met gratis WATERLEVEN app! 'Vijver, Sloot en Plas' is een natuurgids voor iedereen met interesse in water om ons heen: de samenstelling van het water, de rol van waterorganismen, ecologie van water, ecosystemen zoals rivieren, plassen en sloten.Het boek bevat ook allerlei praktische tips voor de aanleg van vijvers, het opzetten van simpele slootaquaria, eenvoudige experimenten, waarnemingen et cetera. Het tweede deel toont de belangrijkste organismen in deze onderwaterwereld: de meest voorkomende waterdieren en waterplanten.'Vijver, Sloot en Plas' is toegankelijk geschreven en rijk geïllustreerd; hét standaardwerk voor beginners en gevorderden. Ook geschikt voor natuureducatie en natuuronderwijs.Met gratis WATERLEVEN app:- beestjes determineren- quizfunctie- waterkwaliteitstestMarten Scheffer is hoogleraar Aquatische Ecologie aan Wageningen Universiteit en schreef verschillende standaardwerken. Jan Cuppen werkt aan Wageningen Universiteit en is expert op het gebied van waterwantsen, kevers en andere ongewervelden.waterflora, waterfauna, vijvers, sloten, plassen, natuurgids, veldgids, duikgids, waterplanten, dieren, water, hydrobiologie, aquarium, snorkelen, duiken, insecten, libellen, kevers, amfibieën, vissen, wormen, aquatische ecologie

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marten Scheffer, Jan Cuppen
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050115353
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Met gratis WATERLEVEN app! 'Vijver, Sloot en Plas' is een natuurgids voor iedereen met interesse in water om ons heen: de samenstelling van het water, de rol van waterorganismen, ecologie van water, ecosystemen zoals rivieren, plassen en sloten.

Het boek bevat ook allerlei praktische tips voor de aanleg van vijvers, het opzetten van simpele slootaquaria, eenvoudige experimenten, waarnemingen et cetera. Het tweede deel toont de belangrijkste organismen in deze onderwaterwereld: de meest voorkomende waterdieren en waterplanten.

'Vijver, Sloot en Plas' is toegankelijk geschreven en rijk geïllustreerd; hét standaardwerk voor beginners en gevorderden. Ook geschikt voor natuureducatie en natuuronderwijs.

Met gratis WATERLEVEN app:
- beestjes determineren
- quizfunctie
- waterkwaliteitstest

Marten Scheffer is hoogleraar Aquatische Ecologie aan Wageningen Universiteit en schreef verschillende standaardwerken. Jan Cuppen werkt aan Wageningen Universiteit en is expert op het gebied van waterwantsen, kevers en andere ongewervelden.

waterflora, waterfauna, vijvers, sloten, plassen, natuurgids, veldgids, duikgids, waterplanten, dieren, water, hydrobiologie, aquarium, snorkelen, duiken, insecten, libellen, kevers, amfibieën, vissen, wormen, aquatische ecologie

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marten Scheffer, Jan Cuppen
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050115353
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99