Vijf x Eigen-Wijs

vijf stijlen voor een veelzijdige persoonlijke en professionele ontwikkeling

Prijs € 42,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sebo Ebbens, Ron Arends

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het nieuwe boek Vijf x EigenWijs helpt je om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van vijf stijlen. Met deze methode kun je gebeurtenissen in het dagelijks beter begrijpen en sturen. Ook geeft het boek je duidelijke handvatten om kritisch naar het eigen handelen te kijken. Waarom kiezen voor Vijf x EigenWijs?*sluit aan op de toenemende vraag uit het werkveld naar reflectievaardigheden;*focust op de persoonlijke ontwikkeling;*begrijpelijke en praktische methode.Vijf x EigenWijs begint met een uitleg over de vijf stijlen, in vijf verschillende kleuren. Blauw staat voor de stijl van structuur en helderheid, rood voor de stijl van de mensen-mens, groen hoort bij de stijl van effectief en efficiënt handelen, geel is de stijl van de vrijgevigheid en waardering en wit is de stijl van ruimte en overzicht. Na deze uitleg kun je aan de slag met opdrachten die leiden tot een beter begrip van elk van de vijf stijlen. De volgende hoofdstukken gaan dieper in op de stijlen, onder meer door middel van integratieopdrachten. Verhalen met ervaringen van cursisten verduidelijken de positieve werking op leven en werk. Vijf x EigenWijs is ook beschikbaar als e-book.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sebo Ebbens, Ron Arends
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001875879
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het nieuwe boek Vijf x EigenWijs helpt je om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen aan de hand van vijf stijlen. Met deze methode kun je gebeurtenissen in het dagelijks beter begrijpen en sturen. Ook geeft het boek je duidelijke handvatten om kritisch naar het eigen handelen te kijken.

Waarom kiezen voor Vijf x EigenWijs?
*sluit aan op de toenemende vraag uit het werkveld naar reflectievaardigheden;
*focust op de persoonlijke ontwikkeling;
*begrijpelijke en praktische methode.

Vijf x EigenWijs begint met een uitleg over de vijf stijlen, in vijf verschillende kleuren. Blauw staat voor de stijl van structuur en helderheid, rood voor de stijl van de mensen-mens, groen hoort bij de stijl van effectief en efficiënt handelen, geel is de stijl van de vrijgevigheid en waardering en wit is de stijl van ruimte en overzicht. Na deze uitleg kun je aan de slag met opdrachten die leiden tot een beter begrip van elk van de vijf stijlen. De volgende hoofdstukken gaan dieper in op de stijlen, onder meer door middel van integratieopdrachten. Verhalen met ervaringen van cursisten verduidelijken de positieve werking op leven en werk. Vijf x EigenWijs is ook beschikbaar als e-book.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sebo Ebbens, Ron Arends
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001875879
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99