VIA Vervolg A Leerwerkboek Nederlands

Prijs € 24,75

Niet beschikbaar

Ruth Jansen, Lieke van Pagee, Carrien Brinkman, Sharon Telkamp, Rieke Wynia

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VIA VERVOLG – 1F is een toegankelijke methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs, in de onderbouw van het vmbo, in Entreeopleidingen en in VM2-trajecten . De methode bestaat uit twee leerwerkboeken met een digitaal component die opleiden tot niveau 1F. Het trainen van de basale taalvaardigheid en het opdoen van succeservaringen staan in VIA Vervolg centraal. VIA Vervolg is het vervolg op de succesvolle methode VIA Vooraf – Op weg naar 1F. De methode is geschikt voor iedere leerling die enerzijds nog niet taalvaardig is op 1F-niveau en anderzijds goed voorbereid wil zijn op de overgang naar 2F-niveau. 1F-NIVEAU VIA Vervolg dekt inhoudelijk alle descriptoren op 1F-niveau die in het referentiekader van de Commissie Meijerink zijn uitgewerkt voor de vaardigheden lezen, schrijven, luisteren, gesprekken voeren en spreken. De methode besteedt ook uitgebreid aandacht aan de onderdelen taalverzorging en taalbeschouwing. Daarnaast biedt de methode ten opzichte van VIA Vooraf per thema twee nieuwe hoofdstukken aan: fictie en vaardigheden. OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL A De lesstof in VIA Vervolg is verdeeld over twee leerwerkboeken. Elk leerwerkboek bestaat uit drie aansprekende thema’s: DEEL A Thema 1: Sport Thema 2: Eten & drinken Thema 3: Planten & dieren Wat heb je geleerd? Elk thema bestaat uit zeven hoofdstukken die steeds in deze volgorde terugkomen, en wordt afgesloten met een zelftest: - Belangrijke woorden - Spelling & grammatica - Lezen - Schrijven - Spreken, gesprekken voeren & luisteren - Fictie - Beroepsvaardigheden

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruth Jansen, Lieke van Pagee, Carrien Brinkman, Sharon Telkamp, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789491699337
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

VIA VERVOLG – 1F is een toegankelijke methode Nederlands voor leerlingen in het praktijkonderwijs, in de onderbouw van het vmbo, in Entreeopleidingen en in VM2-trajecten . De methode bestaat uit twee leerwerkboeken met een digitaal component die opleiden tot niveau 1F. Het trainen van de basale taalvaardigheid en het opdoen van succeservaringen staan in VIA Vervolg centraal.
VIA Vervolg is het vervolg op de succesvolle methode VIA Vooraf – Op weg naar 1F. De methode is geschikt voor iedere leerling die enerzijds nog niet taalvaardig is op 1F-niveau en anderzijds goed voorbereid wil zijn op de overgang naar 2F-niveau.
1F-NIVEAU
VIA Vervolg dekt inhoudelijk alle descriptoren op 1F-niveau die in het referentiekader van de Commissie Meijerink zijn uitgewerkt voor de vaardigheden lezen, schrijven, luisteren, gesprekken voeren en spreken. De methode besteedt ook uitgebreid aandacht aan de onderdelen taalverzorging en taalbeschouwing. Daarnaast biedt de methode ten opzichte van VIA Vooraf per thema twee nieuwe hoofdstukken aan: fictie en vaardigheden.
OPBOUW LEERWERKBOEK DEEL A
De lesstof in VIA Vervolg is verdeeld over twee leerwerkboeken. Elk leerwerkboek bestaat uit drie aansprekende thema’s:
DEEL A
Thema 1: Sport
Thema 2: Eten & drinken
Thema 3: Planten & dieren
Wat heb je geleerd?
Elk thema bestaat uit zeven hoofdstukken die steeds in deze volgorde terugkomen, en wordt afgesloten met een zelftest:
- Belangrijke woorden
- Spelling & grammatica
- Lezen
- Schrijven
- Spreken, gesprekken voeren & luisteren
- Fictie
- Beroepsvaardigheden

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruth Jansen, Lieke van Pagee, Carrien Brinkman, Sharon Telkamp, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789491699337
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99