VIA 3F Mbo-breed Werkboek

methode Nederlands voor het mbo

Prijs € 22,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ruud van den Belt, Marjan Dorresteijn, Hans Kruger, Michael Mandersloot, Maurits van der Mersch, Marleen Tienstra, Suzet Volders, Rieke Wynia

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VIA WERKBOEK 3F MBO-BREED is een beroepsgericht werkboek Nederlands voor studenten op mbo-niveau 4 en bereidt studenten voor op het centraal examen (CE, voorheen COE) en de instellingsexamens (IE) Nederlands. VIA Werkboek is onderdeel van VIA, de competentiegericht methode Nederlands voor het mbo. OPBOUW VIA WERKBOEK VIA Werkboek 3F Mbo-breed behandelt alle taalvaardigheden voor het vak Nederlands: lezen, schrijven, spreken, gesprekken voeren en luisteren. Het werkboek bestaat uit drie delen: 1. VIA CURSORISCH In VIA Cursorisch werkt de student aan de vijf vaardigheden die hij bij zijn examen Nederlands moet beheersen. Deze vaardigheden worden apart van elkaar aangeboden. De student werkt met behulp van opbouwopdrachten stap voor stap toe naar examenopdrachten die zijn afgestemd op de examens Nederlands. 2. VIA BEROEPSGERICHT In VIA Beroepsgericht past de student de vaardigheden toe die hij bij VIA Cursorisch geleerd heeft. De vijf examenvaardigheden worden gecombineerd aangeboden in een beroepsgerichte context. Daarnaast verzamelt de student bewijsstukken voor in zijn taalportfolio. 3. VIA TOETSEN In VIA Toetsen maakt de student voor elke examenvaardigheid een aantal oefentoetsen. De vraagstelling en opdrachten in de oefentoetsen zijn afgestemd op het centraal examen (CE) en het instellingsexamen (IE). Elke oefentoets wordt voorbereid met behulp van een stappenplan of een aantal voorbereidingsvragen.Op Studiemeter.nl is een uitgebreide docentenhandleiding beschikbaar met didactische tips voor de docent. THEORIE In het werkboek wordt regelmatig verwezen naar het VIA Handboek. In het VIA Handboek is alle theorie verzameld die nodig is bij het maken van de opdrachten in het werkboek. Het ISBN van de meest recente uitgave van het VIA Handboek is ISBN 978-94-90998-509.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruud van den Belt, Marjan Dorresteijn, Hans Kruger, Michael Mandersloot, Maurits van der Mersch, Marleen Tienstra, Suzet Volders, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789491699320
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

VIA WERKBOEK 3F MBO-BREED is een beroepsgericht werkboek Nederlands voor studenten op mbo-niveau 4 en bereidt studenten voor op het centraal examen (CE, voorheen COE) en de instellingsexamens (IE) Nederlands. VIA Werkboek is onderdeel van VIA, de competentiegericht methode Nederlands voor het mbo.
OPBOUW VIA WERKBOEK
VIA Werkboek 3F Mbo-breed behandelt alle taalvaardigheden voor het vak Nederlands: lezen, schrijven, spreken, gesprekken voeren en luisteren. Het werkboek bestaat uit drie delen:
1. VIA CURSORISCH
In VIA Cursorisch werkt de student aan de vijf vaardigheden die hij bij zijn examen Nederlands moet beheersen. Deze vaardigheden worden apart van elkaar aangeboden. De student werkt met behulp van opbouwopdrachten stap voor stap toe naar examenopdrachten die zijn afgestemd op de examens Nederlands.
2. VIA BEROEPSGERICHT
In VIA Beroepsgericht past de student de vaardigheden toe die hij bij VIA Cursorisch geleerd heeft. De vijf examenvaardigheden worden gecombineerd aangeboden in een beroepsgerichte context. Daarnaast verzamelt de student bewijsstukken voor in zijn taalportfolio.
3. VIA TOETSEN
In VIA Toetsen maakt de student voor elke examenvaardigheid een aantal oefentoetsen. De vraagstelling en opdrachten in de oefentoetsen zijn afgestemd op het centraal examen (CE) en het instellingsexamen (IE). Elke oefentoets wordt voorbereid met behulp van een stappenplan of een aantal voorbereidingsvragen.Op Studiemeter.nl is een uitgebreide docentenhandleiding beschikbaar met didactische tips voor de docent.
THEORIE
In het werkboek wordt regelmatig verwezen naar het VIA Handboek. In het VIA Handboek is alle theorie verzameld die nodig is bij het maken van de opdrachten in het werkboek. Het ISBN van de meest recente uitgave van het VIA Handboek is ISBN 978-94-90998-509.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruud van den Belt, Marjan Dorresteijn, Hans Kruger, Michael Mandersloot, Maurits van der Mersch, Marleen Tienstra, Suzet Volders, Rieke Wynia
Uitgever
Deviant, Uitgeverij
ISBN
9789491699320
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99