Verzamel Hand en Voetafdrukken

van 0 tot en met 6 jaar

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verzamel hand- en voetafdrukken van 0 tot en met 6 jaar is een creatief doeboek waarin de groei van de handjes en de voetjes van een jong kindje vastgelegd wordt voor later. Door middel van de mooiste afdrukken met water- en vingerverf wordt de bijzondere groei van het babyhandje tot een grote hand ontdekt. Het boek bevat daarnaast twee andere onderdelen, namelijk een familieonderdeel en een uitgebreid creatief hoofdstuk. Papa, Mama, opa, tante, broertje of zusje... De hele familie komt aan bod. Bijvoorbeeld bij de opdracht De familieboom, waar vingerafdrukken worden gebundeld. Een waardevolle print voor later.Het creatieve hoofdstuk De kleine kunstenaar stimuleert de creativiteit van het kindje. De vrolijke en herkenbare illustraties vragen kindjes de tekening af te maken door middel van zijn of haar vinger-, hand- of voetafdrukken. Bijvoorbeeld: Maak van je hand een olifantHet speciale van iedere opdracht is: er kan niets fout gaan! De olifant is groot of klein, met dikke billen of juist een lang slurf. Per leeftijdsjaar worden de opdrachten uitdagender. De ontwikkeling van het kindje wordt zichtbaar, er ontstaan bijzondere momenten en een fijne samenwerking met het kindje.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Me on Paper
ISBN
9789082851908
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving


Verzamel hand- en voetafdrukken van 0 tot en met 6 jaar is een creatief doeboek waarin de groei van de handjes en de voetjes van een jong kindje vastgelegd wordt voor later. Door middel van de mooiste afdrukken met water- en vingerverf wordt de bijzondere groei van het babyhandje tot een grote hand ontdekt. Het boek bevat daarnaast twee andere onderdelen, namelijk een familieonderdeel en een uitgebreid creatief hoofdstuk.
Papa, Mama, opa, tante, broertje of zusje... De hele familie komt aan bod. Bijvoorbeeld bij de opdracht De familieboom, waar vingerafdrukken worden gebundeld. Een waardevolle print voor later.

Het creatieve hoofdstuk De kleine kunstenaar stimuleert de creativiteit van het kindje.
De vrolijke en herkenbare illustraties vragen kindjes de tekening af te maken door middel van zijn of haar vinger-, hand- of voetafdrukken. Bijvoorbeeld: Maak van je hand een olifant
Het speciale van iedere opdracht is: er kan niets fout gaan! De olifant is groot of klein, met dikke billen of juist een lang slurf. Per leeftijdsjaar worden de opdrachten uitdagender. De ontwikkeling van het kindje wordt zichtbaar, er ontstaan bijzondere momenten en een fijne samenwerking met het kindje.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Me on Paper
ISBN
9789082851908
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99