Vertrouwen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Margriet Ledin - de Hoop

Adobe PDF met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VertrouwenVertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? 'Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg.' Een prachtige belofte van God! Toch is vertrouwen makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe volg je Gods leiding in je dagelijks leven, hoe maak je keuzes en hoe vertrouw je mensen? Maar ook: hoe ziet vertrouwen eruit wanneer je geconfronteerd wordt met onbeantwoorde gebeden, teleurstellingen of zelfs lijden? Aan de hand van bijbelse personen biedt dit boek praktische antwoorden.Het nodigt je uit zelf op weg te gaan naar een leven van vertrouwen!Margriet Ledin-de Hoop (1984) woont in de Verenigde Staten. Ze werkt als verpleegkundige en is actief voor de zendingsorganisatie 'International House of Prayer'. Ze schreef eerder o.a. voor SestraVrouw.Essentials - je geloof leven. Een bijbelstudieserie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Geschikt voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep.Met verdiepingsvragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margriet Ledin - de Hoop
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023979029
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
20682366 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Beschrijving

Vertrouwen
Vertrouwen is een essentieel onderdeel van geloven. Hoe ziet vertrouwen op God eruit en hoe kun je groeien in vertrouwen? 'Vertrouw op de HEER met heel je hart, dan baant hij voor jou de weg.' Een prachtige belofte van God! Toch is vertrouwen makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe volg je Gods leiding in je dagelijks leven, hoe maak je keuzes en hoe vertrouw je mensen? Maar ook: hoe ziet vertrouwen eruit wanneer je geconfronteerd wordt met onbeantwoorde gebeden, teleurstellingen of zelfs lijden? Aan de hand van bijbelse personen biedt dit boek praktische antwoorden.Het nodigt je uit zelf op weg te gaan naar een leven van vertrouwen!

Margriet Ledin-de Hoop (1984) woont in de Verenigde Staten. Ze werkt als verpleegkundige en is actief voor de zendingsorganisatie 'International House of Prayer'. Ze schreef eerder o.a. voor SestraVrouw.

Essentials - je geloof leven. Een bijbelstudieserie voor vrouwen over dingen die ertoe doen. De Essentials-serie inspireert vrouwen van nu om God te betrekken bij elk facet van hun leven. Geschikt voor persoonlijke bijbelstudie of in een groep.Met verdiepingsvragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margriet Ledin - de Hoop
Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023979029
Formaat
Adobe PDF met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
20682366 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
98

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99