Versterk de regie van leerkracht en leerling

8 aanraders

Prijs € 24,95

Niet beschikbaar

Elena Carmona van Loon, Karina Carmona van Loon

Paperback | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gedrag betekent op zich niet veel. Met je gedrag verhoud je je tot de omgeving. Door regie te versterken zorg je ervoor dat de ander meer invloed krijgt op het handelen en denken. Daar krijg je zelfbewust zijn en zelfvertrouwen van.In deze TIBtool wordt beschreven hoe je als IB'er van invloed bent en vaardigheden of 'regiefuncties' van leerkrachten en leerlingen doelgericht kan versterken. Ook wordt besproken hoe belangrijk zinvolle relaties in de school zijn en hoe ze kunnen worden vormgegeven.Aan de hand van praktische hulpmiddelen maken Elena en Karina Carmona van Loon zichtbaar hoe de basishouding, het talent en het plezier van de leerkracht kan worden versterkt en ingezet. Dit verbetert het pedagogisch-didactische klimaat in de school en maakt onderlinge samenwerking en goed en passend onderwijs mogelijk!Elena Carmona van Loon is als orthopedagoog-generalist behandelaar en onderzoekster. Ze geeft trainingen regieversterkend handelen aan onderwijsprofessionals. Haar eerste boek 'Regie versterken in het onderwijs; worden wie je bent' kwam onlangs uit. Karina Carmona van Loon werkt als IB'er in het regulier en het speciaal onderwijs. Daarnaast begeleidt ze leerlingen in het basis- en voorgezet onderwijs om de regie te versterken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elena Carmona van Loon, Karina Carmona van Loon
Uitgever
Instondo
ISBN
9789463170901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Gedrag betekent op zich niet veel. Met je gedrag verhoud je je tot de omgeving. Door regie te versterken zorg je ervoor dat de ander meer invloed krijgt op het handelen en denken. Daar krijg je zelfbewust zijn en zelfvertrouwen van.
In deze TIBtool wordt beschreven hoe je als IB'er van invloed bent en vaardigheden of 'regiefuncties' van leerkrachten en leerlingen doelgericht kan versterken. Ook wordt besproken hoe belangrijk zinvolle relaties in de school zijn en hoe ze kunnen worden vormgegeven.
Aan de hand van praktische hulpmiddelen maken Elena en Karina Carmona van Loon zichtbaar hoe de basishouding, het talent en het plezier van de leerkracht kan worden versterkt en ingezet. Dit verbetert het pedagogisch-didactische klimaat in de school en maakt onderlinge samenwerking en goed en passend onderwijs mogelijk!

Elena Carmona van Loon is als orthopedagoog-generalist behandelaar en onderzoekster. Ze geeft trainingen regieversterkend handelen aan onderwijsprofessionals. Haar eerste boek 'Regie versterken in het onderwijs; worden wie je bent' kwam onlangs uit.
Karina Carmona van Loon werkt als IB'er in het regulier en het speciaal onderwijs. Daarnaast begeleidt ze leerlingen in het basis- en voorgezet onderwijs om de regie te versterken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elena Carmona van Loon, Karina Carmona van Loon
Uitgever
Instondo
ISBN
9789463170901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99