Verslag ter plaatse over de oorlog tegen vitamine

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Gábor Lenkei

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Als u echt gezond wilt zijn, moet u er rekening mee houden dat gezondheid geen losstaand onderwerp is.Helaas is gezondheid tegenwoordig in de eerste plaats een economische en politieke kwestie.Er zijn machten die een ontzettend grote invloed uitoefenen op de menselijke gezondheid. Ook op die van u, al wist u dat misschien nog niet. Het zou naïef zijn om met die machten geen rekening te houden.Het gaat hier om een ontzettend grote en ongewenste invloed...De vandaag overheersende economische en politieke machten streven er immers niet naar om de mensen massaal in blakende gezondheid te laten leven.Als u dit boekje leest, zult u zien dat ik de handschoen heb opgenomen tegen de machten die de menselijke gezondheid onderdrukken. Het recht om zelf beslissingen te nemen over onze gezondheid is een onschendbaar recht. Ik ben vastbesloten mensen te helpen om dat recht volledig terug te krijgen. Het is een van de meest fundamentele mensenrechten.Ik nodig u uit op avontuur.Een spannend avontuur dat ons terugleidt naar het recht om zelf te beslissen over onze gezondheid.Ga met me mee!" - Dr. Gábor LenkeiHoe waardevol en belangrijk zijn vitaminen dan? Het duidelijkste bewijs voor het feit dat vitaminen van groot belang zijn, is dat bepaalde belangengroepen hen al heel lang geleden de "oorlog" hebben verklaard.Aan de basis van deze aanhoudende strijd ligt het feit dat de aanvallers heel goed op de hoogte zijn van het echte belang en de echte waarde van vitaminen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gábor Lenkei
Uitgever
Free Choice Benelux B.V.
ISBN
9789082165739
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

"Als u echt gezond wilt zijn, moet u er rekening mee houden dat gezondheid geen losstaand onderwerp is.
Helaas is gezondheid tegenwoordig in de eerste plaats een economische en politieke kwestie.
Er zijn machten die een ontzettend grote invloed uitoefenen op de menselijke gezondheid. Ook op die van u, al wist u dat misschien nog niet. Het zou naïef zijn om met die machten geen rekening te houden.
Het gaat hier om een ontzettend grote en ongewenste invloed...
De vandaag overheersende economische en politieke machten streven er immers niet naar om de mensen massaal in blakende gezondheid te laten leven.
Als u dit boekje leest, zult u zien dat ik de handschoen heb opgenomen tegen de machten die de menselijke gezondheid onderdrukken. Het recht om zelf beslissingen te nemen over onze gezondheid is een onschendbaar recht. Ik ben vastbesloten mensen te helpen om dat recht volledig terug te krijgen. Het is een van de meest fundamentele mensenrechten.
Ik nodig u uit op avontuur.
Een spannend avontuur dat ons terugleidt naar het recht om zelf te beslissen over onze gezondheid.
Ga met me mee!" - Dr. Gábor Lenkei

Hoe waardevol en belangrijk zijn vitaminen dan? Het duidelijkste bewijs voor het feit dat vitaminen van groot belang zijn, is dat bepaalde belangengroepen hen al heel lang geleden de "oorlog" hebben verklaard.
Aan de basis van deze aanhoudende strijd ligt het feit dat de aanvallers heel goed op de hoogte zijn van het echte belang en de echte waarde van vitaminen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gábor Lenkei
Uitgever
Free Choice Benelux B.V.
ISBN
9789082165739
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99