Verpleegkundige revalidatierichtlijn beroerte

Prijs € 75,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Thóra Hafsteindóttir, Marieke Schuurmans

Paperback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Verpleegkundige revalidatierichtlijn beroerte legt de cruciale verbinding tussen de wetenschappelijke theorie en de dagelijkse praktijk, vanaf de acute opname tot in de revalidatiefase van de transmurale ketenzorg. Voor verpleegkundigen die zorgen voor patiënten met een beroerte, valt het niet mee om de grote hoeveelheid nieuwe wetenschappelijke kennis bij te houden. Voor hen is dit boek geschreven. De Verpleegkundige revalidatierichtlijn beroerte is een concrete richtlijn. De aanbevelingen zijn evidence based. De aanbevelingen zijn erop gericht niet alleen de professionele zorg voor patiënten efficiënter te maken, maar ook de overdracht van professionele zorg naar mantelzorg, na het ontslag van de patiënt. Zo kan continuïteit van zorg worden gewaarborgd.De Verpleegkundige revalidatierichtlijn beroerte is toepasbaar in de acute fase na de beroerte (op stroke units en afdelingen neurologie van ziekenhuizen), in de revalidatiefase (in revalidatiecentra) en in de chronische fase (in verpleeghuizen en de thuiszorg).De aanbevelingen zijn gericht op patiënten met een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct) maar niet op patiënten met een TIA of SAB.Behalve voor verpleegkundigen is dit boek ook zeer geschikt voor studenten verpleegkunde en verplegingswetenschap. Het is immers van groot belang voor de verdere ontwikkeling van de verpleegkundige als professional, dat op nog meer terreinen onderzoek wordt gedaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thóra Hafsteindóttir, Marieke Schuurmans
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036812900
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Beschrijving

De Verpleegkundige revalidatierichtlijn beroerte legt de cruciale verbinding tussen de wetenschappelijke theorie en de dagelijkse praktijk, vanaf de acute opname tot in de revalidatiefase van de transmurale ketenzorg. Voor verpleegkundigen die zorgen voor patiënten met een beroerte, valt het niet mee om de grote hoeveelheid nieuwe wetenschappelijke kennis bij te houden. Voor hen is dit boek geschreven.

De Verpleegkundige revalidatierichtlijn beroerte is een concrete richtlijn. De aanbevelingen zijn evidence based. De aanbevelingen zijn erop gericht niet alleen de professionele zorg voor patiënten efficiënter te maken, maar ook de overdracht van professionele zorg naar mantelzorg, na het ontslag van de patiënt. Zo kan continuïteit van zorg worden gewaarborgd.

De Verpleegkundige revalidatierichtlijn beroerte is toepasbaar in de acute fase na de beroerte (op stroke units en afdelingen neurologie van ziekenhuizen), in de revalidatiefase (in revalidatiecentra) en in de chronische fase (in verpleeghuizen en de thuiszorg).
De aanbevelingen zijn gericht op patiënten met een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct) maar niet op patiënten met een TIA of SAB.

Behalve voor verpleegkundigen is dit boek ook zeer geschikt voor studenten verpleegkunde en verplegingswetenschap. Het is immers van groot belang voor de verdere ontwikkeling van de verpleegkundige als professional, dat op nog meer terreinen onderzoek wordt gedaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thóra Hafsteindóttir, Marieke Schuurmans
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036812900
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99