Verpleegk. als coach

Prijs € 46,40

Uitverkocht

H.M. van der Ham, T. Vermeij

Paperback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het kwalificatiedocument 'Met het oog op de toekomst' zijn vijf beroepsrollen gedefinieerd voor de ho-verpleegkundige. ThiemeMeulenhoff heeft aansluitend hierop de vijfdelige reeks 'De verpleegkundige als...' ontwikkeld. Per deel worden de kerntaken en beroepscompetenties van een specifieke rol behandeld voorzien van talloze voorbeelden en veel achtergrondinformatie. Recent zijn 'De verpleegkundige als coach' en 'De verpleegkundige als organisator' herzien, zodat de serie weer helemaal actueel is.De serie bestaat uit:*De verpleegkundige als beroepsbeoefenaar*De verpleegkundige als coach *De verpleegkundige als ontwerper*De verpleegkundige als organisator*De verpleegkundige als zorgverlenerDe verpleegkundige als coach ondersteunt de student hbo-V en de verpleegkundige in de beroepspraktijk bij de ontwikkeling van de competenties voor de rol van coach.*Doelen en eigenschappen van de beroepspraktijk*Benodigde kennis en vaardigheden*Methodisch aanpakken van begeleiden*Coachingsvormen en coachingsbehoeftenDit boek verschaft de verpleegkundige alle informatie om in de praktijk collega's in al hun verscheidenheid te begeleiden. Van de stagiaire en de beginnend beroepsbeoefenaar tot de nieuwe ervaren collega.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H.M. van der Ham, T. Vermeij
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789006955279
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In het kwalificatiedocument 'Met het oog op de toekomst' zijn vijf beroepsrollen gedefinieerd voor de ho-verpleegkundige. ThiemeMeulenhoff heeft aansluitend hierop de vijfdelige reeks 'De verpleegkundige als...' ontwikkeld. Per deel worden de kerntaken en beroepscompetenties van een specifieke rol behandeld voorzien van talloze voorbeelden en veel achtergrondinformatie. Recent zijn 'De verpleegkundige als coach' en 'De verpleegkundige als organisator' herzien, zodat de serie weer helemaal actueel is.

De serie bestaat uit:

*De verpleegkundige als beroepsbeoefenaar
*De verpleegkundige als coach
*De verpleegkundige als ontwerper
*De verpleegkundige als organisator
*De verpleegkundige als zorgverlener
De verpleegkundige als coach ondersteunt de student hbo-V en de verpleegkundige in de beroepspraktijk bij de ontwikkeling van de competenties voor de rol van coach.

*Doelen en eigenschappen van de beroepspraktijk
*Benodigde kennis en vaardigheden
*Methodisch aanpakken van begeleiden
*Coachingsvormen en coachingsbehoeften

Dit boek verschaft de verpleegkundige alle informatie om in de praktijk collega's in al hun verscheidenheid te begeleiden. Van de stagiaire en de beginnend beroepsbeoefenaar tot de nieuwe ervaren collega.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H.M. van der Ham, T. Vermeij
Uitgever
ThiemeMeulenhoff bv
ISBN
9789006955279
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99