Verloskunde en Gynaecologie

Prijs € 91,95

Tijdelijk niet beschikbaar

M.F. Schutte

Hardback | Augustus 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het basiswerk Verloskunde en gynaecologie geeft een compleet overzicht van verloskunde en gynaecologie. In vijf hoofdstukken behandelen de auteurs achtereenvolgens de voortplanting, de normale en afwijkende verloskunde, de pasgeborene en de gynaecologie. Het openingshoofdstuk vormt een algemene oriëntatie waarin de geslachtsorganen, seksualiteit en anticonceptie aan de orde komen. In hoofdstuk 2 en 3 staat de zwangerschap centraal. Daarbij besteden de auteurs niet alleen aandacht aan de lichamelijke veranderingen, maar ook aan de emotionele en maatschappelijke veranderingen die zwangerschap met zich meebrengt. In hoofdstuk 4 worden algemeen lichamelijk onderzoek en ziekten bij pasgeborenen behandeld. Ook in het slothoofdstuk over gynaecologie is er uitgebreid aandacht voor het relationele en maatschappelijke welzijn van de vrouw. In Verloskunde en gynaecologie zijn de de nieuwste inzichten en behandelmethodes opgenomen en verwerkt. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor achtergronden en verbanden, om in de beroepspraktijk adequater te kunnen handelen. De stof wordt overzichtelijk gepresenteerd en ondersteund met illustraties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M.F. Schutte
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349661
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Het basiswerk Verloskunde en gynaecologie geeft een compleet overzicht van verloskunde en gynaecologie. In vijf hoofdstukken behandelen de auteurs achtereenvolgens de voortplanting, de normale en afwijkende verloskunde, de pasgeborene en de gynaecologie.

Het openingshoofdstuk vormt een algemene oriëntatie waarin de geslachtsorganen, seksualiteit en anticonceptie aan de orde komen. In hoofdstuk 2 en 3 staat de zwangerschap centraal. Daarbij besteden de auteurs niet alleen aandacht aan de lichamelijke veranderingen, maar ook aan de emotionele en maatschappelijke veranderingen die zwangerschap met zich meebrengt. In hoofdstuk 4 worden algemeen lichamelijk onderzoek en ziekten bij pasgeborenen behandeld. Ook in het slothoofdstuk over gynaecologie is er uitgebreid aandacht voor het relationele en maatschappelijke welzijn van de vrouw.

In Verloskunde en gynaecologie zijn de de nieuwste inzichten en behandelmethodes opgenomen en verwerkt. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor achtergronden en verbanden, om in de beroepspraktijk adequater te kunnen handelen. De stof wordt overzichtelijk gepresenteerd en ondersteund met illustraties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M.F. Schutte
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031349661
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99